KÜSADER'DEN ANA SINIFLARNA PALYAÇO GÖSTERİSİ...

KÜSADER'DEN ANA SINIFLARNA PALYAÇO GÖSTERİSİ...
Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)tarafından, Bafra'daki 2 Anaokulu Öğrencilerine Palyaço Gösterimi yapıldı.

Bafra İlçe Miili Eğitim Müdürlüğü'nden izinli olarak düzenlenen etkinlikte, Samsun'dan gelen Palyaço ve Sihirbaz Seyfi Keleş ve yardımcısı, oğlu Gökhan Keleş, minik öğrencilere güldürüsü bol eğlenceler sundular.
İlk gösteri, Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu'nda gerçekleşti. Seyfi Keleş'in Palyaço kıyafetiyle sahne aldığı etkinlikte, birbirinden güzel sihirbazlık gösterileri yapıldı.
Şapkadan ve kutudan güvercin ve tavşan çıkartmalar, kulaktan, burundan para çıkartmalar, iple bağlanılan düğümden kurtulma çabaları gibi birçok konudaki gösterileri ilgi ve heyecanla izleyen minik çocukların kefine diyecek yoktu.
Zaman zaman gülmekten kırılıp geçen Anaokulu'nun minik öğrencileri, müzik eşliğindeki bu sihirbalıklardan memnun kaldılar.
Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, konuyla ilgili olarak şöyle dedi:
"Derneğimizce düzenlenen, Samsunlu Sihirbaz ve Palyaço Seyfi Keleş'in"Avra Kadavra Show"u Mehmet Ulusar ve Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulları'nda gösterilmiş ve büyük ilgiyle izlenmiştir.
Çocuklarımızı sadece eğlendirmek değil, bu gösterilerle onların düşünme yeteneklerini de ön plana çıkartmak hedeflenmiştir. Oğlu Gökhan Keleş ile iyi bir ikili olan Sefyi Keleş, en güzel ve yeni sihirbazlık gösterileriyle, gerek minik öğrencilerden gerekse de Anaokulu Öğretmenleri tarafından alkışlarla desteklenmiştir.
Gösterileri, Samsun'dan Küsader Yönetim Kurulu Üyesi, Emekli Müzik Öğretmeni, besteci İsa Kahraman ile yine Küsader üyesi Bahar Çalışkan ve derneğin Basın ve Halkla İlşkiler Sorumlusu da izlemiştir."
Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, bu gösteride, Samsun Büyük Şehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan Şiko Nuri'nin de Bafra'daki gösterilerde yer alacağını ancak, rahatsızlandığı için katılamadığını söyledi.
Akdaş sözlerine şöyle devam etti:
"İllüsyonizt lik üzerine hazırlanmış konuyu dernek başkanı Gülseren Akdaş her iki okulda da Şişko Nuri adına açıklama yapacak bu oyunların göz yanılması olduğunu evlerde yapılmaması gerektiğini anlatacak bu etkinlikler için bize izin veren Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Uzunlar Beye ve her iki okul müdürümüzün müdür öğretmen ve çalışanlarına bize destek veren velilerimize teşekkür ederiz"
Gösterileri, Mehmet Ulusar Anaokulu'ndan, Okul Müdürü Saadet Öztürk, Md. Yrd. Emine Sivri, Rehber Öğretmen Emine Nur Demirel ile öğretmenler Yasemin Kuloğlu, Songül Genç Hoş, Sema Seven ve F. Seher Kutlu ve Elif Özen Sivrioğl Hacı Atiye ve Gülizar Kahve Anaokulu'ndan ise Anaokulu Öğretmeni Kısmet Sürmeli, Gülay Şahin, Pınar Doğan, Melek Baykan, Özlem Naile Deniz izledi.
Oktay ZERRİN-Bafra
_________________

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.