KURUOĞLU BAFRA'DA

KURUOĞLU BAFRA'DA
Samsun Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Metin Kuruoğlu seçim ziyaretleri kapsamında Bafra ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Bafra ilçe başkanı Tuncay Yurduseven 'i ziyaret eden Dr. Kuruoğlu yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. "Biz Samsun için bu yola çıktık. Samsun ve ülkemiz için elimizden geleni yapmalıyız. Ülkemiz  partimiz ile birlikte refah günlere ulaştı, daha fazlasına da ulaşmaya da devam edecek. Bugün ülkemizin karşılaştığı  sıkıntılara baktığımızda mutlak surette yeni bir anayasaya ihtiyaç duyulduğunu görmekteyiz. Bizler Samsun için Büyük Türkiye için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmayı boynumuzun borcu bildik" dedi.

Buradan Bafra belediye başkanı Zihni Şahin'i ziyaret eden Dr. Kuruoğlu" Samsun bölge ve ülkemiz açısından çok önemli 2 büyük ovaya sahip . Bunlardan biri elbetteki Bafra Ovası. Bu ovayı en verimli şekilde kullanmak  için yeni projeler ve buna bağlı olarak yeni yatırımlar gerçekleştirmemiz lazım. Samsun tarım açısından verimli bir şehir. Bafra Samsun 'un büyük ilçelerinden biri ,yerel yönetimini de en güzel şekilde yerine getiren sayın başkanıma başarılar diliyorum" dedi. Karşılıklı fikir alışverişin yapıldığı ziyaret iyi temenniler ile son buldu.

Sonrasında Bafra Memur-Sen Başkanı  Hamdi Yıldız ve Bafra Yavuz Selim Vakfı Başkanı Murat Bircan 'ı ziyaret eden. Kuruoğlu" Şehrin kalkınmasında rol almak, sanayi alanlarının genişletilmesi ile ilgili projelere katkı sağlamak, Samsun için çalışmak için çıktığımız bu yolda Allah inşallah  birlikte omuz omuza çalışmayı nasip eder"dedi. Samsun ve Bafra için yapılabilecek hizmetlerin  üzerinde durulduğu ziyarette Sn. Kuruoğlu başka bir programa katılmak üzere buradan ayrıldı.Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner'i ziyaret eden Kuruoğlu" Başkanımıza ilgilerinden ve samimiyetinden dolayı canı gönülden teşekkür ederim" dedi

STK 'ların temayül yoklaması konusuna da değinen Kuruoğlu "Partimiz demokrasi dersi vermiştir.Temayül yoklamasına katılan katılamayan herkese teşekkür ediyorum"dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.