KURT: SEL FELAKETİNİN İZLERİ EN KISA ZAMANDA SİLİNECEK

KURT: SEL FELAKETİNİN İZLERİ EN KISA ZAMANDA SİLİNECEK
Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri KURT Terme’de yaşanan sel felaketinden sonra yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Terme’ye gitti.

Selden en çok etkilenen Evci ve Saraklı Mahallelerini ziyaret eden KURT, sel felaketinden sonra görevli ekipler tarafından süratle hasar tespiti çalışmalarına başlanıldığını ve 130 noktada maddi hasar tespiti yapıldığını belirtti. KURT, “Yaraların büyük bir hızla sarıldığını ve en kısa zamanda da Terme ilçemizden sel felaketinin izlerinin silineceğine kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Bölgenin bir ayda aldığı yaklaşık 94 kilogramlık yağış miktarını bir günde aldığını belirten KURT,  “ Can kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz, Allah böyle felaketler memleketimize bir daha inşallah yaşatmaz” dedi.

 

KURT’DAN TERME TSO’YA ZİYARET

Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri KURT Terme Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Terme TSO Başkanı Ahmet EKMEKÇİ ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Terme’ye yapılacak olan ihtisas sanayisi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ülke gündemine dair değerlendirmelerde de bulunan KURT, ekonominin ve sanayinin gelişmesi için istikrarın önemine vurgu yaptı. Bu güne kadar Samsuna önemli yatırımlar yapıldığını belirten KURT, bundan sonrada durumun takipçisi olacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.