Kurban eti kampanyasına büyük destek.

Kurban eti kampanyasına büyük destek.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kurban eti paylaşımına yönelik başlattıkları kampanyaya büyük destek geldiğini ifade ederek,

 "Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerinin arasında kurduğumuz bu güçlü hayır köprüsü sayesinde yüzler gülüyor. Destekçilere teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Atakum Belediyesi tarafından ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ sloganıyla hayata geçirilen kurban eti paylaşım kampanyasına hayırseverlerin büyük destek verdiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, toplanmaya devam edilen etler sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin güldüğünü kaydetti.

Kurban Bayramında kurban kesen vatandaşların, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşabilmesi için güçlü bir hayır köprüsü kurduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayırsever vatandaşlarımız, kurban etini verebilecekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmakta zorluk çekiyordu. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak ‘Paylaşalım Bayram Olsun’sloganıyla yola çıkarak önemli bir paylaşım kampanyasını başlattık. Kampanyamız beklediğimizden daha hızlı bir şekilde gelişti. 60 kişilik bir ekibin görev yaptığı kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlarımızdan alınan etler, hijyenik bir şekilde hazırlanarak ve paketlenerek, önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına ulaşıyor. Bize de böylesi önemli bir hayrın aracısı olma mutluluğu yetiyor. Kurban Bayramının maneviyatına yakışır bir bayramı hep birlikte yaşıyoruz. Kampanya sayesinde etlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıran hayırseverlerimizin de, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da yüzü gülüyor” dedi.

Kurban Bayramı boyunca kampanyanın devam edeceğini hatırlatan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çok sayıda işadamının da kampanyaya destekçi olduğuna dikkat çekerek, “Vatandaşlarımızın kestikleri kurban etlerinin yanı sıra çok sayıda işadamımız da kurban bağışı yaparak kampanyamıza destek olmaya devam ediyor. Bağışlanan kurbanlıkların kesimleri başladı, etler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gösterilen bu duyarlılık karşısında mutlu oluyoruz. Bu sayede önemli bir paylaşım eksiklikliğinin de giderilmiş olduğunu görüyoruz. Kurban Bayramı boyunca devam edecek olan kampanyamızda verilen etin miktarının hiç önemi yok. Bir kilo dahi olsa, o bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızın sofrasına katkı, yüzüne gülümseme oluyor. Destek olmak isteyen vatandaşlarımız 444 40 55 numaralı telefondan Atakum Belediyesi Turuncu Masa’ya ya da 0 549 413 21 49 numaralı telefondan Atakum Belediyesi Hayır Çarşısına ulaşabilirler. Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerinin arasında kurduğumuz bu güçlü hayır köprüsü sayesinde yüzler gülüyor. Destekçilere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.