‘KURBAN BEREKETİNİ YIL BOYU YARATIYORSAN HİLAL OLSUN’

‘KURBAN BEREKETİNİ YIL BOYU YARATIYORSAN HİLAL OLSUN’
Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ,” Türk Kızılay Canik Şubesi kurban bereketini yıl boyu yaşatıyor. Hilal olsun Türkiye kampanyasına desteklerini bekliyoruz ”dedi.

Her kurban bayramı öncesi ise koyulmanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Bu yıl vekalet bedelli olan yurt içinde 850 TL, Yurt dışında 725 TL olarak açıklamasından sonra Canik Şubesi Başkanlığı olarak hızlı bir şekilde harekete geçtik. Genel Merkezin başlatmış olduğu kampanyayı destekliyoruz” dedi.

img-5621-001.jpg

‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN SOFRALARINDA YER ALACAK’
Türkiye ile birlikte 51 ülkede milyonlarca ihtiyaç sahibi Türk Kızılay ile kurban bereketini yaşayacağından bir nebzede katkı koymak için vekaletle kurban kampanyasına start verdiğini işaret eden Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Türk Kızılay gönüllülerinin vereceği destek ile kesilecek olan kurbanların etleri konserve  haline getirildikten sonra bir yıl içerisinde  ihtiyaç sahiplerinin sofralarında yer alacak. Bu nedenle vekaletle kurban kesecek olanları kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Canik Şube Başkanlığı bu yapacakları kampanya ile önceki yıllarda toplamış olduğu vekaletle kurban kampanyasının üstüne çıkmağı hedefliyoruz” diye konuştu.

img-5622.jpg

‘HAYIRSEVERLER SAYESİNDE YÜZLERİ GÜLECEK’
Vekaletlet vererek kurban kesecek olan hayırseverlere seslenen Başkan Örs,” İhtiyaç sahiplerinin sofrasında yer alacak etler için hayırseverlerimizi şubemize destek vermeye davet ediyoruz. Kurban kesecek olanların etleri Genel merkezimiz tarafından konserve haline getirilerek bir yıl mazlumların sofrasında yer alacaktır. Kurban kesemeyen sofrasında et göremeyen ihtiyaç sahipleri hayırseverler sayesinde yüzleri gülecek. Millet olarak paylaşmayı iyi bildiğimizden hayırseverlerimizin şubemize yapacakları bağışlar sayesinde  51 ülkede Genel merkezimiz 180 Bin vekaletle kurban kesileceğinden bu kampanyada geri kalmak istemiyoruz. Hayırseverlerimizi destek vermeye davet ediyoruz “ekilinde konuştu.Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.