KUPA AŞIKINA

KUPA AŞIKINA
Kırmızı beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında bugün saha ve seyirci önünde Yeni Maltayaspor ile karşı karşıya geliyor.

Ligde son oynadığı 4 maçıda kazanamayan Samsunspor Kupa'da sahadan galibiyetle ayrılarak hem tur atlamak hemde moral kazanmak istiyor...

Kupa'da rakip Yeni Malatyaspor. Kırmızı beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında bugün saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Ligde oynadığı son 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılamayan Samsunspor bugün oynanılacak kupa maçında galibiyetle ayrılarak hem tur atlamak hemde moral bulmak istiyor. Zorlu 90 dakika öncesi Samsun'da nefesler tutuldu.



SAMSUNSPOR TUR PEŞİNDE
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Samsunspor, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs stadyumudna saat 15.00'de başlayacak zorlu mücadeleyi Serkan Ergün yönetecek. Özellikle ligde oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyetle tanışamayan Kırmızı beyazlılar Türkiye kupasında sahadan iyi sonuçla ayrılarak hem tur atlamak hemde haftalar sonra galibiyetle tanışmak istiyor. Zorlu maç öncesi Samsunspor'da nefesler tutuldu.



SERKAN ÇALIK RAKİP OLACAK
Öte yandan Samsunspor'da son oynanan Elazığspor maçı sonrası ağrıları bulunan Ahmet Burak Solakel ve sakatlığı devam eden Canberk Aydın ve Antalyaspor karşılaşmasında gördüğü Kırmızı kartla PFDK'dan 3 maç ceza alan genç oyuncu Doğan Erdoğan bu mücadelede forma giyemeyecek. Geçen sezon Samsunspor forması giyen Serkan Çalık ise bu kez Yeni Malatyaspor forması ile Kırmızı beyazlılara rakip olacak.


TUR ATLAYAN TARAF BİZ OLACAĞIZ
Ziraat Türkiye Kupasında tur atlamak sahaya çıkacaklarını belirten Kırızı Beyazlıların Deneyimli Teknik Direktörü Erhan Altın,"Saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Haftalardır iyi futbolumuzun karşılığını galibiyetle alamıyoruz. Bu karşılaşmada şeytanın bacağını kırmak ve tur atlayan taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum