KUL'DAN TAZİYE ZİYARETLERİ

KUL'DAN TAZİYE ZİYARETLERİ
Başkan Kul ve AK Parti teşkilatı askerlere taziye ziyaretinde bulundu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, geçtiğimiz hafta Kayseri'de gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit olan askerler için Terme Garnizon Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Terme İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte Kayseri'de meydana gelen patlama sonucu şehit olan askerler için Terme Garnizon Komutanlığı'na ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Terme Garnizon Komutanı Per. Üst. Teğ. Erkan Boz ve İlçe Jandarma Komutanı Nuh Yıldız’ı ziyaret eden Başkan Kul ve teşkilat üyeleri, patlama sonucu şehit olan askerler için duydukları üzüntüyü belirterek, her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensuplarının yanında olduklarını belirttiler.

YANINIZDAYIZ

Başkan Kul, ziyaretlerde yaptığı konuşmada “Türkiye'yi bir kaos ortamı içine sokmak isteyen düşmanlarımız şunu unutmasınlar; Türkiye güçlü ve büyük bir devlettir. Bizi bölmeyi, parçalamayı, yıkmayı, korkutmayı asla ve asla başaramayacaklar. Terme Belediyesi ve halkımız adına dayanışmamızı göstermek için bugün sizlerleyiz, her zaman asker ve polisimizin yanında olacağız” dedi.

Terme Garnizon Komutanı  Per. Üst. Teğ. Erkan BOZ ve İlçe Jandarma Komutanı Nuh Yıldız ziyaretleri için Başkan Kul ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.