Kul :Terme’de kaldırım işgali önlenecek

Kul :Terme’de kaldırım işgali önlenecek
Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Terme ilçe merkezinde kaldırım ve yol işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerine devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde kaldırım işgali yapan iş yerlerine yönelik denetimlere devam ediyor. Geçtiğimiz hafta uyarı denetimleri gerçekleştiren zabıta ekipleri bu denetimlerde yasaklara uymayan işyerlerine para cezası kesti.
Denetimler kapsamında 365 adet işyerine tebligat yapıldığını, bu işyerlerinden 45 ine ceza işlemi uygulandığını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme'yi örnek, kaliteli ve imrenilecek bir kent haline getirmek amacıyla, şehrin aynası olan kaldırımların işgallerine karşı çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Kaldırım ve yolların şehirlerin uygarlık seviyesinin göstergesi ve şehirlerin aynası olduğunu belirten Başkan Kul, “Bugün güzel şehrimiz Terme'de başlattığımız çalışma ile bu konudaki ayıbımızı kaldıralım istiyoruz. Yolların ve kaldırımların işgali konusunda da örnek bir toplum olmalıyız” dedi.
“Terme'yi seviyoruz”
Tüm değerleriyle Terme'nin önemli bir ilçe olduğunu bildiren Başkan Kul, “Esnafın insanlara davranışlarıyla yaklaşımıyla her konuda örnek olmasını istiyoruz. Terme'yi seviyoruz. İlçemize sahip çıkalım, hakkını verelim. Herkesten katkı bekliyoruz. Kentimize sahip çıktığımız sürece, Terme kazanacaktır. Bu konuya gönüllü olarak yaklaşmamız gerekir, cezalandırmak en son noktadır. Yaptırımlar var ama bu iş temelde zabıtanın sorunu değil. İnsanlar sorumluluk edinip bu şehre sahip çıkmalı. Biz, medeniyeti dünyaya öğreten bir toplumuz. Terme, bu konuda örnek bir kent olacak. İlçemizde kaldırım işgalinde ikazlara uyma oranı % 87 dir. Duyarlı davranan tüm ilçe esnafımıza ve halkımıza teşekkürü borç bilirim.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.