KUL, "SANTRAL İŞİ BİTTİ"

KUL, "SANTRAL İŞİ BİTTİ"
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul gazetemiz DENGE'yi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Kul, Termik Santralle ilgili olarak da ÇED raporunun açıklandığını, Terme'ye santral yapma işinin bittiğini söyledi.

GAZETEMİZE ZİYARET
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Sorumlu Müdürü'müz Mehmet Hazinedar ile bir süre görüştü. Terme'nin geldiği noktada iyi bir konumda olduğunu, doğal alanın korunması için çaba gösterildiğini, Termik santral işinin bittiğini anlattı.

EYLEM PLANI HAZIRLADIK
Hazinedar'ın sorularını cevaplayan Şenol Kul, Terme Belediyesi olarak Terme'nin önceliklerini belirlediğini bunu 3T ile ifade ettiğini anlatarak, "İş başına gelir gelmez, eylem planı oluşturduk ve Terme için '3T'nin yani Tarım, Ticaret, Turizmin geliştirilmesine ağırlık verdik" dedi.

TERME HALKININ BAŞARISI
Terme'de Termik Santral kabusunun sona erdiğini, ÇED raporunun Santrali kurmak isteyen firmanın aleyhine çıktığını, dolayısıyla Terme sahillerinin kurtulduğunu, bu sonucun alınmasında tüm Terme halkının, sivil toplum kuruluşlarının, basının büyük katkısı olduğunu kaydetti. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.