KRİTİK MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI...

KRİTİK MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI...
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin onuncu hafta mücadelesinde karşılaştığı Sancaktepe Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kaldı. 

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta onuncu hafta mücadelesine çıkan Yılport Samsunspor, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarları önünde Sancaktepe Futbol Kulübü ile sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar Samet Asatekin ve Atabey Çiçek ve Bahattin Köse ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Gol sesi çıkmayan maçta Yılport Samsunspor'un hücumda etkisiz futbolu taraftarları hüsrana uğrattı. 

1-008.jpeg

HÜCUMDA ETKİSİZ OYUN
Oyunun genelinde hakimiyeti elden bırakmayan Yılport Samsunspor, hücumda etkisiz bir futbol ortaya koyunca puan kaybı kaçınılmaz oldu. İlk yarının 28. dakikasında Samet Asatekin çok net bir fırsatı geri çevirdi. İkinci yarıya baskılı başlayan kırmızı-beyazlılar üst üste ataklarla rakip kalede gol arasa da sahaya beraberlik için çıkan Sancaktepe Futbol Kulübü defansta kalabalık şekilde kapanarak istediğini almış oldu. Oyuna sonradan giren İlyas Kubilay Yavuz, Ahmethan Köse, Bahattin Köse oyuna hareketlilik getirdi ancak net fırsatlar yakalayamayan Yılport Samsunspor, kendi taraftarları önünde iki puan bırakmış oldu.

333.jpeg

PUAN FARKI 6 OLDU
Hücumda son bölgede etkili olamayan, oyunun kontrolünü eline alıp net fırsatlar yakalayamayan ve sahadan beraberlikle ayrılan Yılport Samsunspor, bu maçla birlikte zirve yarışında yara aldı. Lider Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda Başkent Futbol Akademi'yi 1-0 mağlup edip puanını 28'e çıkarırken, Sancaktepe Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kalan Yılport Samsunspor ise 22 puana yükselerek ikinci sıradaki yerini korurken puan farkı 6 oldu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.