Kritik maça özel hazırlık

Kritik maça özel hazırlık
Yılport Samsunspor, evinde oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıkları için hazırlıklarını sürdürüyor. Markus Gisdol, taktiksel çalışmaların yanı sıra kritik haftayı kayıpsız geçmek adına futbolcularına mental olarak destek veriyor.

Yılport Samsunspor'da ligde Galatasaray kupada ise VavaCars Fatih Karagümrük'e karşı alınan mağlubiyetler ile moraller dibe vurdu. Pazartesi akşamı oynayacağı Antalyaspor maçı için çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, takımın genel performansını artırmak ve özellikle hücum ve defans alanlarında daha etkili olabilmek adına taktiksel çalışmalara ağırlık veriyor.

manset-3.jpg

Yoğun tempo
Alman Teknik direktör Markus Gisdol yönetimindeki Yılport Samsunspor, Antalyaspor maçı için yoğun bir çalışma temposu geçiriyor. Takımın antrenman programında özellikle taktik çalışmalara önem verilirken hücum ve savunma için de özel hazırlık yürütülüyor.

manset-1.jpg

Özel hazırlık
Üst üste oynanan Galatasaray ve VavaCars Fatih Karagümrük maçlarında alınan mağlubiyetlerle morali bozulan oyuncuların performans kaybına girmesini istemeyen Gisdol, taktiksel çalışmaların yanında mental olarak da özel bir hazırlık süreci yürütüyor. Oyuncuları ile öz güven vermek adına özel olarak görüşen Alman hoca, antrenmanlardan önce ise toplu olarak motivasyon oturumları gerçekleştiriyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.