KRİTİK DEPLASMANDA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

KRİTİK DEPLASMANDA TEK HEDEF ÜÇ PUAN
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde on üçüncü maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü'nü mağlup ederek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

On ikinci haftada 19 Mayıs Stadyumu'nda Hacettepe Spor Kulübü'nü 2-1 mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün Vakfıkebir İlçe Stadyumu'mda Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü'ne konuk olacak. Saat 13:00'de başlayacak mücadelede kırmızı-beyazlılar mutlak galibiyet için sahaya olacak. Puan kaybına tahammülü olmayan Yılport Samsunspor, kritik mücadeleden 3 puanı alarak yoluna kayıpsız devam edip şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

manset-3-003.jpeg

MAĞLUBİYETİ YOK
Geçen hafta Hacettepe Spor Kulübü'nü 2-1'lik skorla geçen Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü'nü yenerek 3 puana ulaşmak istiyor. Lider Manisa Futbol Kulübü ile arasında 6 puan fark olan kırmızı-beyazlılar, ligde 8 galibiyet, 4 beraberlikle 28 puanla 2.sırada bulunuyor. Rakip fileleri 23 kez havalandıran Samsunspor, kalesinde ise yalnızca 5 gol görerek ligde en az gol yiyen ekip oldu.

hazirlk-1-004.JPG

GALİBİYET SERİSİ
Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyer'ie 1-0 mağlup olan Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü, son üç maçını kazanarak galibiyet serisi yakaladı. Bugün oynnacak olan mücadelede Yılport Samsunspor'u devirerek puanını 23'e yükseltmek istiyor. Trabzon ekibi, ligde 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 6. sırada bulunuyor. Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü, bu sezon Yılport Samsunspor'la aynı gol sayısına ulaştı ,(23) kalesinde ise 20 gol gördü

manset-2-006.jpeg

DÜDÜĞÜ ATAŞ ÇALACAK
Bugün saat 13:00'de Vakfıkebir İlçe Stadyumu'nda oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü - Yılport Samsunspor mücadelesini İstanbul bölgesinden klasman hakem Cihan Ataş yönetecek. Ataş'ın yardımcılıklarını ise Ufuk Uğurlu ve Okan Akbal yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Emre Yüksel görev alacak. Hakem Cihan Ataş son olarak 3 Kasım'da Birevim Eleazığspor ile Uşakspor  arasında oynanan TFF 2.Lig Kırmızı Grup mücadelesinde hakem olarak görev almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.