KÖŞK-Ü MUAMMA GÜLDÜRDÜ

KÖŞK-Ü MUAMMA GÜLDÜRDÜ
Ünlü oyuncu Samsun’u güldürdü

Atakum Belediyesinin Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Köşk-ü Muamma adlı tiyatro oyunu ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, kendisini izlemeye gelenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Atakum Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Yalı Kafe’de gerçekleştirilen programa tiyatro grubuyla birlikte katılan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Samsunlulara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Köşk-ü Muamma adlı tiyatro oyunu ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu, kendisini izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. İftar sonrası başlayan ve yaklaşık bir buçuk saat süren oyunu ilgiyle izleyen Samsunlular unutulmaz bir akşam yaşadı. Yaptığı espriler ile özellikle gençlerin ve çocukları kahkaha krizine sokan Cengiz Küçükayvaz, Samsun’da olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Samsunu ve Samsunluları çok sevdiğini söyleyen Cengiz Küçükayvaz, “Çok sevdiğim bir şehirde izleyicilerimizle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Samsun’u ve Samsunluları çok seviyorum. Bu anlamda bizleri buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Oyunun sonunda Atakum Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Yalnız, Cengiz Küçükayvaz’a, Ramazan Ayı etkinliklerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.