KORUKIR İLE YOLA DEVAM

KORUKIR İLE YOLA DEVAM
Samsunspor'da Teknik direktör Engin Korukır ile yapılan görüşmenin ardından tecrübeli çalıştırıcı ile 2016-2017 sezonudna yola devam kararı alındı.

 


 


UZUN SÜREN GÖRÜŞMEDE OLUMLU SONUÇ ÇIKTI 
Kırmızı beyazlılar'da Teknik direktör sorunu ortadan kalktı. Samsunspor dün öğle saatlerinde Teknik direktör Engin Korukır ile Nuri Asan Tesislerinde bir araya geldi. Görüşmeye Kırmızı beyazlıların Başkanı Erkut Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren'de katıldı. Uzun süren görüşmelerin ardından tecrübeli çalıştırıcı ile yeni sezon öncesi her şey görüşüldü ve Samsunspor Yönetimi bu görüşmelerin ardından Korukır ile yola devam kararı aldıklarını belirtti. 

SAMSUNSPOR'UMUZ İÇİN HAYIRLI OLSUN 
Uzun süren görüşmenin ardından konuyla ilgli açıklamalarda bulunan Samsunspor'un Sporfit Direktör Coşkun Zeren,"Teknik direktörümüz Engin Korukır ile yaptığımız uzun görüşmeler sonucu neticeye vardık ve yola devam kararı aldık. Samsunspor'umuza hayırlı olsun. Hocamız bu kulübü ve ligi iyi bilen tecrübeli bir çalıştırıcı. Geçen sezon'da Samsunspor'u en iyi yerlere getirmek adına elinden geleni yaptı. Ancak şanssız puan kayıpları yaşadık" dedi. 


ZEREN'DEN GENÇLERE GÜVEN OYU
Yeni sezon öncesi ilk hedef olarak genç oyuncuların takıma monta edilmesi yönünde bir çalışma yürüteceklerini belirten Kırmızı beyazlıların Sportif direktörü Coşkun Zeren,"2016-2017 sezonunda ilk hedefimiz takımımızda yer alan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren genç oyuncularımızı takıma adapte etme ve Samsunspor'a kazandırmak olacak. Bu konuda da hocamız ile görüştük. Yeni sezon'da Samsunspor için savaşacak bir takım ortaya çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Transfer yasağı nedeniyle bu Kulüp belkide tarihinin en zorlu sezonunu geçirecek. Ancak bizim gençlerimize olan güvenimi sonsuzdur" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum