KORKUNÇ RAKAM

KORKUNÇ RAKAM
KORKUNÇ RAKAM

Büyükşehir Belediyesi FETÖ’cü olduğu belirlenen ve TMSF ye devredilen ve sahibi olan DR Ersin Yılmaz  halen FETÖ’den içeride buluna özel Form Fizik Tedavi, Rehabilitasyon, Sağlık, özel Eğitim Tarım Gıda İnşaat ve Turizm Hizmetleri şirketine 2010-2015 yılları arasında yaklaşık 20 milyon lira para ödemiş. Sekiz ihalede yirmi milyon lira para ödediği şirkete sürekli iş veren Yusuf Ziya Yılmaz’ın hala daha görevde kalmasına da anlam verilemiyor.

 

                                            DEFALARCA HABER YAPTIK

 

Gerek 17/25 Aralık operasyonlarının ardından, gerekse 15 Temmuz darbe girişimi  ardından defalarca bu konuyla ilgili haber yapmış olmamıza rağmen, hatta konunun bir ulusal gazetede yayınlanmış olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki tavrının da açık ve net ortada olmasına rağmen Yusuf Ziya Yılmaz’ın hala daha görevde kalması akıllara durgunluk verecek boyutta bir olay olarak değerlendirilmekte.

 

                           HAVUZ MEDYASINA BİR MİLYON LİRA VERDİ Mİ ?

 

Daha önce Yusuf  Ziya Yılmaz’ın aleyhinde haberler yapan hatta ikiz kulelerle Dr. Ersin Yılmaz’ın aldığı ihaleleri haber yapan havuz medyasından bir ulusal gazeteye Yusuf Ziya Yılmaz’ın bir milyon lira para ödeyerek tüm yazarlarını Samsuna getirdiği iddia edilmişti. Bu iddianın doğruluğu kamuoyu tarafından merak edilirken Yusuf Ziya Yılmaz’ın bu zamana kadar görevden alınmama nedeninin bu tür bağlantılar olduğu da iddia edilmekte.

 

                                   ARKASINDA HANGİ İŞADAMLARI VAR

 

    FETÖ’cülerle bağlantısı açıkça ortada olan Yusuf Ziya Yılmaz’ın bugüne dek görevden alınmama nedenleri arasında bazı masonik kuruluşların ve işadamlarının olduğu iddia edilmekte. Çarşambalı olduğu bilinen ve FETÖ bağlamında ifadesi alınan işadamı Tanrıverdi Holdingin de Sahibinin Yusuf Ziya Yılmaz’ın arkasında olduğu, hatta Cengiz inşaatla da bağlantılı olduğu ve onların da Yusuf Ziya Yılmaz’a destek verdikleri gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum