KONGRE BUGÜN

KONGRE BUGÜN
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, Samsun halkını 1 Şubat pazar günü yapılacak olan 5. Olağan İl Kongresi'ne davet etti.

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, AK Parti Ayvacık, İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçe teşkilatları ve delegeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası konuşan Göksel, "Değerli Samsunlu hemşehrilerimizi, 1 Şubat Pazar günü saat 11:00'de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılacak olan 5. Olağan İl Kongremize davet ediyorum" dedi.

İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen yemeğe ayrıca, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, İlçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe delegeleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, "Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” anlayışı ile 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partiyle ülkemizde büyük projelere, önemli hizmetlere imzalar atıldı. Türkiye, bugün itibariyle dünyanın en saygın, en itibarlı ülkeleri arasında hak ettiği yere doğru hızla ilerlemektedir." dedi.

AK Parti'de kongrelerin enerji toplanıp yenilendikleri önemli günler olduğunu ifade eden Göksel, "Kongrelerimiz bizim güçlendiğimiz, yeni heyecanlar katarak yolumuza devam ettiğimiz, bayram günlerimizdir. Bu anlamda, değerli basın mensuplarımızın aracılığı ile de 1 Şubat Pazar günü saat 11'00'de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda (Eğitim Fakültesinin arkası) gerçekleştiriceğimiz 5. Olağan İl Kongremize tüm Samsunlu hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu anlamlı günümüzde hemşehrilerimizin mutluluğumuza ortak olmaları bizleri onurlandıracaktır." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum