Komşuluk Şenliği'nde Balkan rüzgarı..

Komşuluk Şenliği'nde Balkan rüzgarı..
Gölbaşı'nın Ballıkpınarı köyünde inşa edilen Aden konutlarının tanıtımı için düzenlenen Komşuluk Şenliği'ne Balkan Orkestrası'nın melodileri damga vurdu.

Ankara merkezine 20 dakika mesafede, “yatay yaşam” konsepti ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı konutlarında düzenlenen tanışma toplantısı Pazar günü gerçekleştirildi. Davetliler, bir yandan Aden Ballıkpınarı'nda doğa içine yerleştirilmiş yaşam alanlarını keşfederlerken, bir yandan da Balkan Orkestrası eşliğinde keyifli saatler geçirdiler. Şenliğe ailece katılan konuklar, aynı zamanda iç mekan düzenlemeleri tamamlanan villa ve daireleri de gezme fırsatı buldular.

Ankara'da, Uptown, Lotus Çayyolu, Anka Natura, Pelit Çayyolu, Arinnapark ve Anittapark gibi başarılı projelerin de yaratıcısı Lejant Proje ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpınarı'nı Lin Yapı A.Ş. inşa etti. Müstakil villa ve müstakil daire seçenekleri ile 4 farklı konut tipinin yer aldığı ve iki etapta satıs¸a sunulan Aden Ballıkpınarı, 68.000 metrekarelik bir alan u¨zerinde yer alıyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.