Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı

Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı
BULVAR AVM’NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLANDI..

“Benim Annem, Canım Annem” konulu kompozisyon yarışmasının kazananları belli oldu.. Çocuklar, yazdıkları kompozisyonlarla annelerine olan duygularını dile getirerek, bu yolla onlara en güzel hediyeyi sunma fırsatını da elde ettiler.

Teması “Benim Annem Canım Annem” olan yarışma; ilköğretim (3. 4. ve 5. Sınıflar) , ve ortaöğretim ( 6. 7. ve 8. Sınıflar) olacak şekilde iki kategoride gerçekleşti.

Yarışmanın kazananları OMU Eğitim Fakültesi eğitim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Mediha Mangır ve Yrd.. Doç. Dr. İlknur Karagöz’ün seçimleri ile belirlendi.

Gerçekleşen ödül töreninde yarışmanın kategori birincilerine 400 TL,  kategori ikincilerine 250 TL, kategori üçüncülerine 100 TL hediye çeki, mansiyon ödülleri sahipleri  Pera Sanat Akademi’den 1 aylık ücretsiz seçmeli kurs ve Bulvar AVM özel ödülü sahiplerine ise Teknosa’dan küçük ev aletleri ve hediye çekleri verildi.

Yarışma sonuçlarına göre; İlköğretim kategori birincisi Toptepe ilkokulundan Zeynep UÇAR, ikincisi Seyfi Demirsoy İlkokulundan Deniz İpek Aytekin, üçüncü ise Kazım Orbay İlkokulundan Yusuf Hakan Çavur oldu. Mansiyon ödülü Özel Farabi İlkokulundan Yağmur İpek AKMAN olurken Bulvar AVM özel ödülü Tekkeköy İlkokulundan Ayşenaz Sıla Tekinarslan’ın oldu.

Ortaöğretim kategorisinde ise; birinci Feza Berk Ortaokulundan Edanur GÜNGÖR, ikincisi İlkadım Atatürk Ortaokulundan Betül Uçarlı, üçüncü ise OMU Vakfı Özel Ortaokulundan  Gamze Kahvecioğlu oldu. Mansiyon ödülü Şahinoğlu Kolejinden Hasan Demirci olurken Bulvar AVM özel ödülü Ahmet Burak Uzuner’in oldu.

Bulvar AVM, yarışmaya katılan tüm çocukların kompozisyon çalışmalarını özel bir şilte uygulayarak sürpriz hediyelerle birlikte çocukların annelerine hediye etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum