KOMİSYON KÖKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

KOMİSYON KÖKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
Balıkçılık ve su ürünleri sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini tespit etmek üzere kurulan TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş başkanlığında toplantılarına devam etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş başkanlığında toplanan Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektöründe Yaşanan Sorunların Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'nda sektörün temsilcileri olan deniz ürünleri avcıları ve üreticileri, bilim insanları ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili bürokratları görüşleri ve sunumları ile katkı sağladılar. Milletvekili Köktaş, komisyon olarak çalışmalara devam edeceklerini, kimi dinlemeleri gerekiyorsa dinleyeceklerini ve misyonlarını tamamlayacaklarını belirtti.

manset-2-133.jpg

Balıkçılığa yönelik farklı iş kollarından sivil toplum örgütlerini de dinleyerek bir rapor hazırlayacaklarını ifade eden Milletvekili Köktaş, sektörün önemine dikkat çekerek, "Amacımız; çizilecek yol haritası ile 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülke olan Türkiye'nin ekonomi açısından balıkçılıktan maksimum seviyede istifade edebilmesi ve bundan istifade ederken de türlerin yok olmamasıdır. Bununla ilgili olan tüm gayretli çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

manset-4-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.