Köktaş'tan nezaket ziyareti

Köktaş'tan nezaket ziyareti
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Valisi İbrahim Şahin'e ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti. 

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Sayın Milletvekilimize öncelikle hoş geldiniz diyorum. Milletvekili seçilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Samsun’a güzel hizmetler verirsiniz.
Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş daha önce yaptığı görevde Samsun’a önemli hizmetler verdi. Bu hizmetler dolayısı ile kendisi ile beraber çalışma fırsatım oldu. Sayın Vekilimiz ilimize çok büyük katkıları olan ve bu katkılarından dolayı da toplum tarafından benimsenen bir yapıya sahiptir. Sayın Vekilimizin Milletvekili olarak Samsun’a bundan sonra önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.
Sayın Vekilimiz 7 Haziran’da yapılan genel seçimlerde Milletvekili seçildi. Bu günde Valiliğimizi ziyaret etti. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hem Sayın Fuat Köktaş’a, hem de diğer seçilen tüm Samsun Milletvekillerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.’’ dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'da, “Milletvekilimiz Fuat Köktaş Bey, il başkanlıkları sürecinde ve il başkanı değilken partili olarak ülkeye, şehrimize hizmet etmenin heyecanıyla dolu, içerikli münasebetler şeklinde sürmüştür. İkinci il başkanlığından sonraki süreçten milletvekilliğine giden süreçte her zaman destekçisi olmuşumdur. Her zaman kendisinin siyasetin yurt hizmetine dönük olan boyutunda ülkemize, şehrimize faydalı olabileceğine yönelik inancımı her platformda seslendirmişimdir. Hakikaten Samsun siyaseti, önemli bir değeri kazanmıştır. Allah onu muvaffak etsin. Yeni sürecin kendisine, ailesine ve çocuklarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yerelde verdikleri mücadelede milletvekili Fuat Köktaş’ın gerek Ankara bürokrasisinde gerekse de hükümet faaliyetlerinde köprüler kuracaktır. Sayın milletvekilimizle diyalog ve iletişimlerin sağlıklı yürüyebilmesi için yüksek düzeyde dirsek temasımız olacak. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Samsun’a inşallah daha güzel hizmetlerde bulunacağız. Şehrimize büyük katkıları olacağına inanıyorum.” diye konuştu.   

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "7 Haziran genel seçimlerinin ardından mazbata alımı ve T.B.M.M'de yaptığımız yemin töreni sonrası ilk ziyaretlerimizi Samsun Valimiz sayın İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Yılmaz beye yapmış bulunuyoruz. 
İl Başkanlığı yaptığım süre içinde hem Valimiz hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte çalışma fırsatımız oldu.
Sayın Valimiz Samsun’a geldiği günden itibaren ilimiz için önemli hizmetlere katkı sağlayarak imza attı. Bundan sonraki zamanda da aynı hizmetlerin yürütülmesinde Sayın Valimizle birlikte çalışacağız. Ortak akıl ile çalışarak daha ileriye taşıyarak Samsunumuza beraber hizmet edeceğiz.
Büyükşehir Belediye Başkanımız ile de Samsun ve Samsun'a dair bir çok konuda kollektif çalışma içinde olduk, birlikte hedeflere koşmaya gayret gösterdik. 
Şehirden aldığımız tecrübe kendilerinden aldığımız deneyim ve birikimlerle inşallah Ankara'da yeni süreçte hem şehrimizi hem şehirdeki yöneticilerimizin sesi kulağı olmaya gayret göstereceğiz. Onların önündeki engelleri açma noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte çalışarak şehrimizde başlamış olan projeleri, başlayacak olan yatırımların hayata geçirilmesi için takipçisi olacağız. İnşallah bu birlikteliğimizle, bilgi ve birikimlerimizle şehrimiz ve halkımız için faydalı işler yapacağız. Bugün bizlere bütün nezaketiyle zaman ayırdıkları için çok değerli Samsun Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.