Köktaş'tan esnaf ziyareti

Köktaş'tan esnaf ziyareti
7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Köktaş, Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile biraraya geldi.

Gerçekleşen ziyaretlere AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.
İşyeri sahiplerinin çay ikramlarını geri çevirmeyen Milletvekili Köktaş, esnaflarla bol bol sohbet etti, talep, sorun ve görüşlerini dinledi.

Seçimden seçime değil, her zaman halk ile iç içe olduklarını ifade eden Milletvekili Köktaş "Bizler dün de milletimizle birlikteydik, bugünde milletimizle birlikteyiz. Omuz omuza vererek yürüdüğümüz milletimizle yarında birlikte olacağız. Çünkü bizler gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz" dedi.
Esnafın özellikle önümüzdeki süreçle ilgili olarak sorularına yanıt veren Milletvekili Köktaş, "Milletimiz yüzde 41 oy vererek 7 Haziran seçimlerinden de AK Parti'yi birinci parti olarak sandıktan çıkarttı. Milletimiz ülkenin yönetiminde ana sorumluluğun AK Parti'de olması gerektiği, gelecek dönemin de belirleyicisinin yine AK Parti olması gerektiği yönünde güçlü bir mesaj verdi. AK Parti iktidarları olarak 13 yıldır hangi sorumlulukla ülkemize ve milletimize hizmet ettiyse, bugünde aynı sorumlulukla hareket ediyoruz. Hükümet kurma çalışmalarımız yine aynı bu sorumlulukla, yapıcı bir tutumla devam ediyor." diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gülsan Sanayi Sitesi esnafları da AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.