KÖKTAŞ’TAN AYVACIK İLÇESİNE BAYRAM ZİYARETİ

KÖKTAŞ’TAN AYVACIK İLÇESİNE BAYRAM ZİYARETİ
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Güner Armutlu, Oğuzhan Serinkaya, Alaettin Bayrak ile birlikte vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlamak için bugün Ayvacık ilçesindeydiler.

Ayvacık AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaş ve partililerle buluşan Milletvekiline Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkan Vekili Harun Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe teşkilatı eşlik etti. Belediye Başkanı Mustafa Belur "Bugün Ayvacık’ta yüzümüz gülüyorsa sizlerin gayreti ve samimiyetindendir. Bizlere olan güveninizi hiçbir zaman aksatmadınız ve girdiğimiz her yolda arkamızda dağ oldunuz. Ramazan ayı birlik ve beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı bu vesile ile  ramazan ayı boyunca daha öncesinden olduğu gibi her gün mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızla sohbet edip sorunlarıyla imkanlarımız ölçüsünde ilgilendik. Her akşam bir vatandaşımızın evine iftarda misafir olarak sofralarını paylaşıp aramızdaki bağı güçlendirdik. Manevi duyguların yoğun yaşandığı bu mübarek ayı bayramı olan Ramazan Bayramınızı kutluyor sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.

Belur'dan sonra konuşma yapan AK Parti Samsun Millet Vekili Fuat Köktaş,  "Ayvacık benim kıymet verdiğim bir ilçe, öncelikle 25.dönem milletvekili genel seçimlerinde Samsun’un 17 ilçesi arasından oy oranı farkı ile birinci Gelerek bizlere vermiş olduğunuz tam destek için her birinize teşekkür ederim. Sizden aldığımız güven ile kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz, kimse yolumuzdan bizleri alı koyamaz. Bizler koltuk sevdalısı değil hizmet aşkıyla görevimizi icra ediyoruz. Önümüzdeki yol önemli bir süreç, ilk başta koalisyon anlaşması sağlayarak hükumeti kurup olmuyorsa da bir an önce seçime gidip halkımızın ön gördüğü şekilde yolumuza devam edeceğiz. Sn. Belediye Başkanım Mustafa Belur’la ilerleyen günlerde Ayvacık ilçemiz için neler yapabiliriz sık sık bir araya gelip istişaresini yapacağız. Sizle hizmetin en güzeline layıksınız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayıp programımıza katıldığınız için teşekkür ederim, bu vesile ile sağlıklı, huzurlu, barış ve kardeşlik içerisinde dolu dolu  bir bayram geçirmenizi diliyor her birinizin ayrı ayrı bayramını kutluyorum." diye konuştu.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Bayramlaşma programı ardından vatandaşlarla tek tek görüşen AK Parti Samsun milletvekili Fuat Köktaş ve beraberindekiler Ayvacık İlçesinden ayrıldılar. Buradan Çarşamba İlçesine geçen Milletvekili Köktaş, yeni hizmet binasına taşınan Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın da açılışını gerçekleştirdi.

Köktaş ayrıca yeni hizmet binasına taşınan Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın da açılışını yaptı. Yeni hizmet binasının Çarşamba'ya yakışır, AK Parti'nin kurumsal kimliğine uygun güzel bir hizmet binası olduğunu belirterek, yerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olması temennisi ile açılış kurdelesini kesen Milletvekili Köktaş, daha sonra bina içindeki birimleri gezerek Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan'dan bilgi aldı.

Teşkilat bayramlaşma merasimlerinde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Rahmet, bereket ve mağfiret olan kardeşliğin, manevi duyguların en yüksek seviyeye çıktığı ve Halil İbrahim sofralarının etrafında birleştiğimiz bir Ramazan ayının geride bıraktık. Allah'ım yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin. Akabinde büyük bir mutluluk içinde ulaştığımız Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde nice bayramlara erişmeyi bize nasip eylesin. Ramazan ayını silahların gölgesi altında geçiren Müslüman kardeşlerimizi de Cenab-ı Allah  huzur, refah ve bolluk içinde ibadetlerini yerine getirmeyi nasip eylesin. Rabbim dert verip derman aratmasın, birliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın. Tekrardan herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.