Köktaş, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Köktaş, Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Bafra Muhtarlar Derneği'ni ve Bafra Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmaları boyunca ziyaret ettiği bölgeleri yeniden ziyaret ederek geçen zaman zarfında oluşmuş bir talep, sorun ve görüş varsa onları dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner'i ziyaret eden milletvekili Köktaş, dernek ile oda yönetimi ve üyelerle biraraya geldi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Keleş ve ilçe teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Sizlerle birlikte çok uzun bir yol arkadaşlığımız var. İl başkanlıklarım döneminde de zaman zaman biraraya gelerek sizlerle, muhtar kardeşlerimizle, mahallelerimize hizmet noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Sizleri en son mayıs ayı içinde de ziyaret ederek talep, sorun ve görüşlerinizi dinlemiş, notlarımızı almıştık. Gereken mercilere iletmiştik. Şimdi de milletimizin vekili olarak sizleri ziyaret ediyorum. Talep, sorun ve görüşleriniz ile birlikte yine mahallelerimizde yapılacak olan çalışmalar üzerinde sizlerle istişare gerçekleştiriyoruz. Mahallerimizin ihtiyaçlarını karşılamak noktasında her zaman yanınızda olacağımı tekrar hatırlatmak istiyorum. Sizlerin sorunlarını çözmek konusunda gayretleri çalışmalarımız sürecektir." dedi.

Türkiye’nin tarımsal üretimde Avrupa’da ilk sıraya, dünyada da yedinci sıraya yerleştiğini hatırlatan Milletvekili Köktaş, " Kırsal Kalkınma Programı ve Kırsal Kalkınma Desteği kapsamında çiftçiye, üreticiye önemli düzeyde kaynak aktarımı yapıldı. Tarımın yıllardır çözüm bekleyen sorunları birer birer hükümetlerimiz döneminde çözüldü. Tarımsal ihracatımız 18 milyar doların üzerine çıktı. Bu anlamda tarımsal üretimde Türkiye, dünyada yedinci sırada Avrupa'da birinci sıradadır. Yine ilimizde bir ilki gerçekleştirdik. Bafra ilçemizde “Tarıma Dayalı İhtisas Seracılık Organize Sanayi Bölgesi" kurulumunu başlattık. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda çiftçimize, üreticimize olan desteğimiz katlanarak devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum