Köktaş Yeni Hizmet Binasını Gezdi

Köktaş Yeni Hizmet Binasını Gezdi
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret edip, Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını gezdi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş sekiz ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanıp hizmete giren Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını gezdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile yeni hizmet binasındaki tüm birimleri tek tek dolaşan Köktaş personel ile sohbet etti. Ayrıca Togar'dan ilçedeki çalışmalar ve belediye binası ile hizmetlerin işleyişi hakkında da bilgiler aldı.
İlçemizde hizmet AK Parti iktidarıyla başladı
İl Başkanımız sayın Fuat Köktaş'ın bizleri ziyaret etmelerinden büyük onur ve gurur duyduk diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar sözlerine şu şekilde devam etti 'il başkanımız ile sekiz ay gibi kısa sürede inşaatını tamamlayıp tüm birimleriyle hizmete sunduğumuz yeni hizmet binamız gezdik. İl Başkanımız Köktaş bu kadar kısa sürede böyle bir hizmet binasını vücuda getirdiğimiz için bizleri tebrik etti. Belediyecilik ekip işidir bizlerde dur durak bilmeden gece gündüz çalışan bir ekibiz. İlçemizin Ak parti iktidarıyla buluşmasının ardından büyük bir değişim ve gelişim sürecine girmesiyle çehresi her geçen gün biraz daha değişiyor. Beş yılın sonunda her kez ilçemizi konuşacak. Tekkeköy Samsun'un sanayi, ticaret, turizm, spor, kültür merkezi haline dönüşecek. Özellikle Karadeniz'deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy mağaralarındaki projelerimiz tamamlanınca dünyanın dört bir yanından insanlar ilçemize akın akın gelmeye başlayacaklar. Yine çarşı projemiz ile nostalji parkı projemiz ile daha bir çok projemiz 2015 yılında hayata geçmeye başlayacak. Her türlü yatırımın ve projenin hayata geçirilmesinde desteği esirgemeyen il Başkanımız Sayın Fuat Köktaş'a bu nazik ziyaretinden dolayı ilçem ve şahsın adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

SICAK VE GÜLER YÜZLÜ BİR ORTAM
Tekkeköy'e ve İlçe halkına yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, " 8 ay gibi kısa bir sürede yeni belediye binasının hizmete kazandırılmasından dolayı Başkanımız Hasan Togar'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarından ötürü kendilerini tebrik ediyorum. Hasan bey burada 8 ay içinde dağınık olan belediye binasını fiziki ve idari ortamını bir araya getirmiş. Bin 500 m2 toplam alanı ekonomik açısında da kısa bir sürede hizmete sunması güzel bir başarı. Katları tek tek dolaşarak birimlerin fiziki ortamlarını da gördük. Halkımızın rahatça işlerini görebileceği, sıcak ve güler yüzlü bir ortam hazırlanmış. Ellerine sağlık diyorum, tekrardan Tekkeköylülere hayırlı olsun diyorum. Bu bir ekip hareketidir. Bu birlik ve beraberlikten oluşan ekip 30 Mart yerel seçimlerinde de büyük bir başarıya imza attılar. Tekkeköy'ümüz bu başarıyla birlikte AK Belediyecilik hizmetleriyle tanışmaya başladı. Ben emeği geçenlerden, oy verenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun." dedi.

HİZMETLERİN İLK ADIMI ATILDI
Başkan Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "30 Mart Yerel Seçimlerinde bizim meydanlarda söylediğimiz sloganımız vardı. "Tekkeköy ismi köy olarak kalsın, ama Tekkeköy şehirleşin, modern bir ilçe olsun. Biz Tekkeköy'ümüzün ismi ile gurur duyuyoruz. İsminde bir anlam, manevi bir değer var. Fakat ilçemiz geçmiş dönemlerde yerel yönetimler anlamında hizmetlerden geri kaldı. İnşallah bunu kısa bir sürede giderip, İlçemizin estetik ve yaşanabilir, sosyal hayatın akşam 6-7'lerde bitmediği, gençlerimizin rahatça fiziki mekanlarda zaman geçirebileceği alanlar oluşturulacaktır. İlçemizde bu hizmetlerin ilk adımları atılmaya başlandı. Proje çalışmaları devam ediyor. Projeler tamamlandığında hizmetlere özlem duyan Tekkeköylü hemşerilerimizin kullanımına sunulacaktır. Ben tekrardan Hasan Başkanımıza ve Ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.