Köktaş: 'Ülkemiz Her Anlamda Kalkındı'

Köktaş: 'Ülkemiz Her Anlamda Kalkındı'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Bafra Belediyesi'ni ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler kapsamında Bafra ilçesinde incelemelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilk olarak Bafra Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Zihni Şahin'den belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, daha sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve oda yönetimi ile biraraya geldi. 

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Keleş ve ilçe yönetim kurulu üyelerin de katıldığı ziyaretlerde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti olarak, son 13 yılda milletimizin desteği ile inşa ettiğimiz büyük dönüşüm sayesinde ülkemizin sorunlarını çözebileceğimizi, sadece birikmiş sorunları çözmekle kalmadan, yükselen, güçlü, itibarlı bir ülke olabileceğimizi sağladığımız demokratik istikrar ve eserlerimizle bütün dünyaya gösterdik. 2002 öncesi, çıkışı imkansız görünen o karanlıktan ülkemizi alarak, siyasi, ekonomik, demokratik ve yerel anlamda hizmetlerle buluşturarak istikrarı inşa ettik." dedi.

Yükselen Türkiye'nin ekonomisinin sağlam temeller üzerinde olduğunu da ifade eden Milletvekili Köktaş, "Çok şükür hükümetlerimizin uygulamış olduğu ekonomik yatırımlarla ülkemiz her alanda kalkındı. İhracatımız katlanarak arttı. Yapılan yatırımlarla Samsun üreten ve ürettiğini de dış ülkelere pazarlayan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Üreten Samsun, milli gelire vergileriyle de katkıda bulunuyor. Gerek yeni işletmelerin iş hayatına katılması gerekse mükelleflere sağlanan kolaylıklar sayesinde Samsun’un ödediği vergiler 13 yılda altıya katladığını görmekteyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum