Köktaş sel bölgesinde

Köktaş sel bölgesinde
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, sel felaketinin meydana geldiği Terme İlçesi'nin Evci Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak vatandaşlara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

1 Ağustos Cumartesi akşamı Terme ilçesi Evci ve Sakarlı mahallelerinde yaşanan sel felaketinin haberini alır almaz bölgeye giden, belediye ve AFAD ekiplerinin çalışmalarına bizzat katılarak ekipler arasındaki koordinasyonu sağlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bugün de belediye ekiplerinin Evci Mahallesi'nde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. 

AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karaca, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile Evci Mahallesi'nde incelemelerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, mahalle sakinlerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. Mahalle içinde bulunan esnafları ziyaret eden, çay ocağında oturan vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Ekipler mahalle içinde çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. Rabbim daha büyük felaketlerden bizleri korusun, böyle bir felaketi bir kez daha yaşatmasın. Bizleri mutlu eden burada yaşanan sel felaketinde can kaybı olmamasıdır. " dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "1 Ağustos Cumartesi akşamı Terme ilçemiz Evci ve Sakarlı mahallelerinde yaşanan sel felaketinde belediye ve AFAD ekipleri ile bizzat katıldığım çalışmalar ile bölgemizde can kaybı yaşanmaması en büyük mutluluğumuz olmuştu.
Bugün de belediye ekiplerimizin her iki mahallemizde de seferber olduğunu gördük. Yapılan çalışmaları yerinde inceledik, bilgiler aldık. Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İki gün içinde halkımızın mağduriyetlerinin giderilmiş olması bizi son derece memnun etti.
Evci ve Sakarlı mahallelerimiz için tüm ekiplerini seferber eden başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, Terme belediye Başkanımız Şenol Kul'a, Terme ilçe Başkanımız Ali Kılıç'a, teşkilat üyelerimize, belediyelerimizin personellerine ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.