Köktaş, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Köktaş, Pazar Esnafını Ziyaret Etti
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde pazaryeri esnafını ziyaret etti.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karaca ve ilçe teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyarette, Milletvekili Köktaş, pazaryerindeki esnafa "hayırlı işler, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti. 

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan pazaryerinde alış veriş yapan vatandaşların da hal hatırlarını sorarak selamlaşan sohbet eden Milletvekili Köktaş, esnafların ve vatandaşların gündeme ilişkin sorularına da yanıt verdi.

Milletvekili Köktaş, "7 Haziran Seçim sonuçlarında bir kez daha gördük ki, milletin partisi AK Parti Türkiye’nin her bölgesini, her köşesini, her kesimini temsil eden tek partidir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, AK Parti, milletimizin birlik ve bütünlüğünün çimentosudur. AK Parti tam bir Türkiye Partisidir. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bu sorumluluk içinde ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz." dedi.

Seçim sonuçlarının belli olduğu andan itibaren yapıcı ve istikrarlı bir politika izlediklerini ifade eden milletvekili Köktaş, "Ülkemizin 13 yıllık siyasi ve ekonomik istikrar dönemindeki kazanımlarının devamı için çaba gösteriyoruz. Yaşanan süreçlere rağmen bir hükümet boşluğu söz konusu değildir. Hükümetimiz güçlü şekilde iş başındadır. Yeni hükümetin kurulması için de çok samimi bir çaba sarfediyoruz. Kazanımlarımızı koruyarak, onurlu bir birliktelik kurmak için yapıcı bir siyaset izliyoruz. Bu konuda Türkiye'nin menfaati ve selameti için ne gerekiyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya gayret göstereceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.