Köktaş Oyunu Kullandı

Köktaş Oyunu Kullandı
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, oyunu İlkadım İlçesi'ndeki Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda kullandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 7 Haziran Genel Seçimleri için oyunu İlkadım ilçesindeki Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda kurulan 1201 nolu sandıkta ailesi ile birlikte kullandı. 

Oyunu kullanmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'na gelen Milletvekili adayı Köktaş, okulda görev yapan emniyet görevlilerine ve sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Milletvekili Adayı Köktaş ayrıca, Tekkeköy, Ayvacık, İlkadım, Atakum, Canik ve Çarşamba İlçeleri'nde bazı okulları da ziyaret ederek sandık başında görev yapan sandık kurulu üyelerine iyi çalışmalar temennisinde bulundu.

Oy kullanmaya gelen vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili adayı Köktaş, "7 Haziran Genel seçimlerinin ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve de bu seçimin sonucunun kendi kaderleri olduğunu düşünen tüm dünya mazlumları için hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.