Köktaş: 'Önemli Hizmetler Hayata Geçirildi'

Köktaş: 'Önemli Hizmetler Hayata Geçirildi'
AK Parti'nin 'insan' merkezli siyasi bir parti olduğunu belirten Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti en üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanır. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı çalışmalarında birinci önceliktir" dedi.

KÖKTAŞ DESTEK İSTEDİ
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş partisinin Ladik ve Kavak İlçe Seçim Koordisyon Merkezi açılışlarında konuştu. AK Parti'den öncesini ve sonrasını verdiği örneklerle anlatan Köktaş, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.
Açılışların öncesinde ve sonrası Milletvekili Adayı Köktaş, Ladik ve Kavaklılarla bir araya gelerek hasbihal etti.

"ENGELLİLER İÇİN HİÇ BİR ÇALIŞMA YOKTU"
Her alanda olduğu gibi sosyal politikalar alanında önemli çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Milletvekili Adayı Köktaş, "AK Parti ile  sosyal politikalar alanında son 12 yılda sessiz bir devrim yapılarak önemli hizmetler hayata geçirildi. Yoksullukla mücadeleden, engelli haklarına ve kadın haklarına kadar pek çok devrimci düzenlemeye imza atıldı. AK Parti'den önce ülkemizin gündeminde engelliler ile ilgili hiç bir çalışma yoktu.
Engelliler için eğitim, sosyal hizmetler, erişilebilirlik konuları onlardan çok uzaktı. Engelliler sokağa dahi çıkamıyor, aileler engelli çocuklarını evlerinde tutmak zorunda kalıyordu. Çok şükür engelliler için engeller AK Parti ile ortadan kalktı. İlk kez geniş kapsamlı engelliler yasası çıktı. Geçen 10 yılda engellilerin yaşamında önemli bir yer çalışmalar tek tek hayat buldu. Bu anlamda sosyal devlet anlayışı AK Parti iktidarı ile güçlendiğini görmekteyiz" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİNE İHTİYAÇ VAR"
7 Haziran seçiminin önemine de değinen Köktaş ayrıca, "Türkiye'nin artık başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu her gittiğimiz programlarımızda anlatıyoruz. Bu sisteme geçiş yapıldığında siyasi istikrar sorunu yaşanmayacaktır. Ülkemizde işler daha çabuk görülecektir. Siyasi istikrarın olduğu yerde ekonomik istikrarı yakalamak çok kolaylaşacaktır. Dikkat ederseniz ekonomisi güçlü ülkelerin ekseriyeti başkanlık sistemi ile yönetildiğini görebiliriz" diye konuştu.

Kendilerini yanlız bırakmayan, sahip çıkan, her zaman destekleyen Ladik ve Kavaklı hemşehrilerine teşekkür eden Köktaş, 7 Haziran seçimlerin de de aynı hassasiyetin gösterileceğine yürekten inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum