Köktaş Havza'da

Köktaş Havza'da
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza İlçesi Kevser Camii Parkı'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Havza İlçesi Kevser Camii Parkı'nda gerçekleştirilen iftar programı yoğun bir katılım ile yapıldı.

Gerçekleşen iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Mahalle Muhtarları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar öncesi masaları dolaşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, vatandaşlarla sohbet ederek, Ramazan Ayı'nı tebrik etti.

İftar sonrası bir selamlama konuşması yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Allah'ım ibadetlerimizi kabul eylesin, Allah'ım dert verip, derman aratmasın inşallah, Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bu akşam burada Kevser Camii Parkı'nı şenlendirdiniz. Allah sizlerden razı olsun. 
Bizler de sizlerle birlikte aynı sofralarda iftar yapmanın mutluluğunu, gururunu yaşadık.
Bu sofraların kurulmasın da başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz, sizlerden aldığımız istikametle çalışmalarımıza, sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.