KÖKTAŞ HAVZA'DA

KÖKTAŞ HAVZA'DA
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Havza ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Köktaş, "Girdiği her seçimden oylarını arttırarak, güvenine güven katarak, daha başarılı bir sonuçla çıkan AK Parti, siyasetin en kurumsallaşmış partisi olurken, güçlü teşkilat yapısı, yaklaşık 9,5 milyonun üzerinde üyesi ile geniş bir coğrafyanın da umut ışığı olmuştur." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Havza ilçesinde oda, kooperatif başkanları ve yöneticileri ile sabah kahvaltısında biraraya geldikten sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti ile Mısmılağaç, Başpelit, Yenice, Kocapınar, Karageçmiş, Taşkaraçören, Güvercinlik ve Bekdiğin Mahalleleri'nde de vatandaşlarla biraraya geldi.
Milletvekili Adayı Fuat Köktaş'a, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve partililer eşlit etti.
Ziyaretlerinde 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek destek isteyen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Eksikliklerin çözümü noktasında notlarını tek tek alan milletvekili adayı Köktaş, çözüm noktasında çalışmaların hemen yapılacağını kaydetti. 
AK Parti iktidarı ile hizmet girmeyen mahalle ve sokak kalmadığını ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, "Eksiklik varsa bugüne kadar olduğu gibi yine bunları biz yapacağız. Bugüne kadar milletimiz desteği ile hizmetlerimizi gerçekleştirdik, yine sizlerin desteği ile bu hizmetler katlanarak devam edecektir. Bazıları söz veriyor, konuşuyor fakat biz proje üretiyoruz, hizmet yapıyoruz" dedi.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş ziyaretlerinde ayrıca şu sözlere yer verdi: "AK Parti olarak, Kurucu Genel Başkanımız ve 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 12 yıllık iktidar dönemimizde yaptığımız büyük dönüşümler, ulaştığımız zorlu hedeflerle, Türkiye’nin yükselen, güçlü bir ülke olabileceğini tüm dünyaya gösterdik. 
Kaynak Türkiye diyerek, milletimizden aldığımız destek ve güven ile yola çıkmıştık. 
Kaliteli ve istikrarlı bir yönetim anlayışı ile nelerin yapılabileceğini, hayallerimizin sınırlarını nerelere kadar ulaşabileceğini hep birlikte gördük.
12 yıllık iktidarımızın “demokratik istikrar” zemininde sağladığı önemli başarılar, bölgemizde ve küresel düzeyde AK Parti’yi bir marka haline getirdi. Girdiği her seçimden oylarını arttırarak, güvenine güven katarak, daha başarılı bir sonuçla çıkan AK Parti, siyasetin en kurumsallaşmış partisi olurken, güçlü teşkilat yapısı, yaklaşık 9,5 milyonun üzerinde üyesi ile geniş bir coğrafyanın da umut ışığı olmuştur.
Bu anlamda son 12 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Partimizin temel misyonu olacaktır. Ulaşmayı öngördüğümüz 2023 Vizyonu, artık uzak bir vizyon olmaktan çıkmıştır. AK Parti olarak daha uzakları, daha yüksekleri hedefliyoruz. İnşallah hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için Samsun'un kararı büyümenin devamı olacaktır diyorum. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi.

Ziyaretlerinde büyük ilgi ve alaka ile karşılanan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş'a mahalleliler, "Hayırlı olsun" , "Yolun açık olsun" sözleri ile desteklerini gösterdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum