Köktaş esnafla buluştu

Köktaş esnafla buluştu
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

Esnaf ve sanatkarlara 'Hayırlı, bereketli bol kazançlar' dileklerini ileten Milletvekili Köktaş, "Milletin partisi" olmak, AK Parti'nin kuruluş felsefesinin en önemli maddelerinden birisidir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmalarında gittiği bölgelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. İlçeleri karış karış gezerek vatandaşlarla biraraya gelmeye devam eden Milletvekili Köktaş, teşekkür ziyaretleri kapsamında Çarşamba Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karaca ve ilçe teşkilat üyelerinin katıldığı ziyaretlerde esnafların talep, sorun ve görüşlerini de dinleyen Milletvekili Köktaş, "Milletin partisi" olmak, AK Parti'nin kuruluş felsefesinin en önemli maddelerinden birisidir. Bu anlayış içinde halkımızla biraraya geliyor, hasbihal ediyoruz. Görüş ve taleplerini dinliyoruz. Varsa sıkıntıları onları çözmek için gerekli mercilere iletiyor, sorunun takipçisi oluyoruz" dedi. 

Gündemdeki konular ve yaşanan süreç hakkında sanayi esnafı ile sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Hükümetlerimiz döneminde Türkiye’nin potansiyelinin açığa çıkarılabilmesi, Türkiye’nin, tarihinde olduğu gibi bugününde ve geleceğinde de, huzurlu bir millet ve güçlü bir devlet olarak ilerleyebilmesi için üstün bir performans sergilendi. Bu anlamda özgürlük alanları genişletildi. Devleti geçmişi ile hesaplaştırıldı, eskiden kendi vatandaşlarına karşı yaptığı yanlışları düzeltir hale getirildi. Halkımıza zulüm olan yasaklar kaldırıldı. Ret ve inkar politikalarına son verildi. Bu demokratik ve insani adımlar milletimizin inandığı ilkeler doğrultusunda atıldı. AK Parti, söylenemeyenleri söylemiş, yapılamayanları yapmış, hayal dahi edilemeyenleri gerçeğe dönüştürmüştür.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.