Köktaş, Çarşamba ilçesinde iftar programına katıldı.

Köktaş, Çarşamba ilçesinde iftar programına katıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Ada Park'ta gerçekleştirilen iftar programı yoğun bir katılım ile yapıldı.

Gerçekleşen iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Mahalle Muhtarları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar saati öncesi masaları dolaşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, vatandaşların Ramazan Ayı'nı tebrik etti.

İftara katılan herkesin Kadir Gecesi'ni de tebrik eden Milletvekili Köktaş, yemek sonrası yaptığı konuşmada, "Her bir hemşehrimin evinde içecek bir tas çorbası, bir kase yemeği mutlaka vardır. Fakat bugün burada Ramazan ayının bu manevi atmosferi içinde bizlerle birlikte olmak isteyerek davete icabet ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. 
Ülkemiz istikrarlı bir şekilde istikametine doğru ilerliyor. Hiç bir güç Türkiye'nin bu istikrarlı gidişatını engelleyemeyecek, yolundan alıkoyamayacak. Hükümet kurma görevini alan Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte ülkemiz inşallah yeni hükümetine kavuşarak hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir. Tekrar geceniz mübarek olsun, geleceğiniz aydınlık olsun." dedi.


Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bugün farklı bir gün. Dünya tarihinde acı ile hatırlanacak bir gün. Srebrenitsa katliamının 20. yıl dönümü. Başbakanımız bugün Bosna Hersek’teydi. Oradaki anma ve defin törenine katıldılar. Rabbim bize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Birliğimizin ve beraberliğimizin olması bu tip acıların yaşanmasını engelleyecektir. O yüzden bir olacağız, beraber olacağız ve bütün karşımıza dikilenlere tek yürek cevap vereceğiz."

İftar programına AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan ve Hasan Basri Kurt da katıldı.
Bakan Çağatay Kılıç, iftar yemeği programının ardından Öztekin ve Ertan ailelerinin çocukları Merve ve Furkan çiftinin nişan törenlerine katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.