KÖKTAŞ BAYRAMLAŞMA MERASİMLERİNE KATILDI

KÖKTAŞ BAYRAMLAŞMA MERASİMLERİNE KATILDI
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı...

 Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 'Bayramlaşma Merasimleri’ne katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla Samsun'da düzenlenen bayramlaşma merasimlerine katıldı. İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Milletvekili Köktaş, burada görev yapan askeri personel ve emniyet güçleri ile bayramlaştı. 
Daha sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen merasime katılan Milletvekili Köktaş, Samsun protokolü ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu, kurum ve kuruluşlarının yetkileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı merasimde Milletvekili Köktaş, bayramlaşmaya gelenlerle tek tek tokalaşıp, bayramlarını tebrik etti.

Milletvekili Köktaş daha sonra AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen merasime katıldı. Burada teşkilat üyeleri ile de biraraya gelen Milletvekili Köktaş, "Güzel bir bayram gününde birlik ve beraberlik içinde birarada olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Her günümüzün bayram coşkusu ve sevinci içinde geçmesini temenni ediyor, her birimizin sağlık, mutluluk ve ağız tadıyla nice bayramlara ulaşmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.