Köktaş Bafra'da

Köktaş Bafra'da
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda...

Bafra Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar programına katılarak Bafralılarla aynı sofrada iftarını yaptı.

Gerçekleşen iftar programına ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tunay Yurduseven, Mahalle Muhtarları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar saati öncesi masaları dolaşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, vatandaşlarla sohbet ederek yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Yemek sonrası selamlama konuşması yapan Milletvekili Köktaş, "Mübarek Kadir Gecesi'nin bu manevi atmosferinde sizlerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim her birimizi sağlık, mutluluk ve ağız tadıyla nice Ramazanlara, nice Kadir Gecelerine, nice bayramlara birlik ve beraberlik içinde ulaştırsın. Rabbim ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. Katılımlarınızdan dolayı Bafralı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bugün bizleri mutlu ve memnun ettiniz. Rabbim de sizleri hep mutlu ve memnun etsin inşallah." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, iftar programının ardından Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda İlkadım Belediyesi ve İlkadım İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programına katılarak meydanı dolduran binlerce Samsunlularla Teravih Namazı'nı kıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.