Knight Online Pvp Server – Sultanwar

Knight Online Pvp Server – Sultanwar
Sultanwar, yaklaşık 10 senedir hizmet veren bir kasagame ürünüdür. Önümüzdeki hafta 12 Haziran Cuma günü ile birlikte Diriliş serverini açarak bünyesinde iki knight online pvp server barındırmaya başlayacak olan bu yapılanma Türkiye’nin en iyi ekibini oluşturmaktadır.

Sultanwar, yaklaşık 10 senedir hizmet veren bir kasagame ürünüdür. Önümüzdeki hafta 12 Haziran Cuma günü ile birlikte Diriliş serverini açarak bünyesinde iki knight online pvp server barındırmaya başlayacak olan bu yapılanma Türkiye’nin en iyi ekibini oluşturmaktadır. Sultanwar, Pk ve Farm server olmak üzere iki adet kaliteli servere imza atmıştır. Pk server ile oyuncuların pvp tadına varmasını sağlayan sultanwar, farm server ile de kasmak isteyen oyuncularına eşsiz bir deneyim yaşatmak istemektedir.

Diriliş serveri ile kasmış olduğunuz gb miktarlarını kasagame üzerinden satışa sunabilir ve nakit paraya dönüştürerek para kazanabilirsiniz. İlk 25 gb miktarına kadar her gb 50 TL, sonraki her 1 gb’yi de 20 TL olarak nakit paraya dönüştürebilirsiniz. Light farm kasmalık server olan Diriliş serverinde karakter gelişiminizi tamamladığınızda farm yapmaya devam etmek istiyor ve tam anlamıyla kasmaktan zevk alıyorsanız, farmladığınız fazla oyun parasını nakite dönüştürebilmeniz, günümüz serverler arasında eşsiz bir özellik olarak görülmektedir. 1 ve 60 seviye arası seviye almak oluşturulan görevler ile mümkündür. 60 seviye üzerine de bir takım görevlerle çıkabilmeniz mümkündür ancak son seviye olan 83 seviye için biraz uğraşıp farm yapmanız gerekmektedir. 83/10 durumunda da son seviyeye geldiğinizde karakterinizi geliştirip yeni statlar kazanabilirsiniz.  Ayrıca tüm karakter gelişiminizi tamamladığınızda PK tadını çıkarmak içinse aktif olan Pk sistemi Ronarkland üzerine kuruludur. Çeşitli bosslar ile takı ve Shell setlerinizi de düşürebileceğiniz bu oyun 12 Haziran Cuma günü akşam 21:00’da açılışını gerçekleştirecek olan Diriliş serveri daha şimdiden binlerce oyuncu tarafından ön kayıt almıştır.

Farm Sevmeyen oyuncular içinse şuan aktif olan ve tür olarak PK ismine sahip olan Fetih serveri yaklaşık 5 senedir hizmet vermektedir. Diğer oyuncularla pvp odaklı olan bu serveri oynamak için birden fazla client indirmenize gerek bulunmamaktadır. Knight online pvp piyasasında az görülen tek client iki server mantığını çok güzel bir şekilde işleten Sultanwar’a tek bir kayıt oluşturmanız her iki servere de kaydınızı yaptığınız anlamına gelmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.