Kız Kaçırma Kavgası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Kız Kaçırma Kavgası: 2 Ölü, 3 Yaralı
'Kız Kaçırma' Nedeniyle İki Aile Arasında Çıkan Silahlı Kavgada; 2 Kişi Öldü, 3 Kişi de Yaralandı.

Güngören'de aralarında 'kız kaçırma' nedeniyle husumet bulunduğu iddia edilen 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Güneştepe Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Çelebi Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, aralarında 'kız kaçırma' nedeniyle husumet bulunan henüz kimliği belirlenemeyen şahıslar, yakınları olan bir kızı kaçırdığı iddia edilen Kemal Katırcı'nın yakınlarının ziyaret amacıyla bulunduğu Önder Kuştul'un evine geldi.

İddiaya göre, evinde mangal yapan Önder Kuştul ve Katırcı'nın yakınları ile saldırıda bulunan şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda; Mustafa Katırcı, Adnan Katırcı, Önder Kuştul, Abdullah Yaşar ve Kenan Katırcı yaralandı. Ağır yaralanan Mustafa Katırcı ve Adnan Katırcı kaldırıldıkları Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülen Önder Kuştul ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Abdullah Yaşar ve Kenan Katırcı'nın tedavisi sürüyor.

Olayda hayatını kaybeden şahısların, kızı kaçırdığı iddia edilen ve olay esnasında başka yerde bulunan Kemal Katırcı'nın kardeşleri olduğu öğrenildi.

Polis olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda elde ettiği bulgular ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.