KIRMIZI ŞİMŞEKLER 'ZIMBA' GİBİ GELİYOR

KIRMIZI ŞİMŞEKLER 'ZIMBA' GİBİ GELİYOR
Hazırlık dönemini oldukça verimli şekilde geçiren Yılport Samsunspor, sezona adeta 'zımba' gibi başlamak istiyor.

Birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayıp yeniden yuvaya dönen kırmızı-beyazlılar dün akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Erzurum yolculuğuna kadar Samsun'da fiziksel çalışmalarını sürdürecek olan Samsunspor'da futbolculara ağır yüklemeler yapılmaya devam edecek. Hazırlıklarda son düzlük olacak Erzurum kampında ise daha çok taktiksel çalışmalara ağırlık verilecek. Hem fiziksel hem de taktiksel olarak verimli çalışmalar sürdüren Yılport Samsunspor, sezona adeta zımba gibi başlayacak.

7890p-1.jpg

PERFORMANSLAR YÜKSEK
Kırmızı-beyazlı futbolcuların idmanlardaki hırsı ve isteği teknik heyetin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Verilen talimat ve direktifleri maksimum performans göstererek cevaplamaya gayret eden futbolcular bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemeye adeta ant içmiş durumda. Hazırlık karşılaşmalarında da oldukça diri bir görüntü çizen Samsunspor'da eski ve yeni oyuncuların uyumu da gözlerden kaçmadı.

BUZ ETKİSİ
Takımın antrenmanlardaki performans ve uyumundaki en büyük etken tecrübeli teknik adam İrfan Buz. İşine duyduğu saygı ve kendine olan güveni ile futbolcular üzerinde disiplin sağlayan teknik direktör Buz, bütün birikimini Samsunspor'a vermek için çalışıyor. Takımı mental, fiziksel ve taktiksel olarak yeni sezona hazırlayan tecrübeli teknik adam tüm kırmızı-beyazlı camiadan antrenmanlardaki tavrıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.