KIRMIZI ŞİMŞEKLER ÜÇ PUAN AVINDA!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER ÜÇ PUAN AVINDA!
Yılport Samsunspor bu akşam 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde dördüncü maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, taraftarları önünde güzel bir futbolla 3 puana ulaşmak için mücadele verecek.

Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında Başkent Akademi Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan Yılport Samsunspor, tribün desteğini arkasına alarak galibiyete ulaşmak istiyor. 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadelede kırmızı-beyazlıların tek hedefi hanesine 3 puan yazdırmak olacak.

basari.JPG

SERİ PEŞİNDELER
Ligin açılış haftasında Hekimoğlu Trabzon'a 3-1 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu, ikinci haftada kendi evinde Şanlıurfaspor'u, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Sarıyer'i 2-0 yenerek 3 maçta 6 puan topladı. Galibiyet serisi başlatmak isteyen Mersin ekibi, deplasmanda Yılport Samsunspor'u devirerek hem zirve yarışından kopmamak hem de diğer rakiplerine göz dağı vermek istiyor. 5 gol atıp kalesinde 3 gol gören Tarsus İdman Yurdu, 6 puanla 5. sırada bulunuyor.

mac.JPG

6 GOL ATTI 2 GOL YEDİ
İlk iki haftada Gümüşhanespor ve Pendikspor'u 2-0'lık skorla geçen Yılport Samsunspor, geçen hafta Ankara deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrıldı. Toplamda 6 gol atarak 2 gol yiyen kırmızı-beyazlılar 7 puanla 3.sırada bulunuyor. Bu akşam taraftarları önünde mutlaka 3 puana ulaşmak için sahaya çıkacak olan Yılport Samsunspor, puanını 10'a yükselterek yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

basari.jpeg

DÜDÜK AVCI'DA
19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak olan Yılport Samsunspor - Tarsus İdman Yurdu mücadelesini hakem Hasan Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ve Hakan Betaş yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Erdem Temel görev alacak. Hakem Hasan Avcı son olarak TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor - Ergene Velimeşe Spor maçını yönetmişti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.