“KİRLİ OYUNLAR İÇİNDE OLANLARA EN SERT CEVAP SANDIKTA VERİLECEKTİR”

“KİRLİ OYUNLAR İÇİNDE OLANLARA EN SERT CEVAP  SANDIKTA VERİLECEKTİR”
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ülkemiz pahallı bir arsa üzerinde, herkesin gözü burada. Kirli oyunlar içinde olanlara en sert cevap 31 Mart'ta sandıkta verilecektir inşallah" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçimlerin ülkemiz için önemli olduğunu ilçelerde düzenlediği programlarda vatandaşlara anlatıyor. İlkadım ve Havza ilçelerinde sivil toplum kuruluşları, oda, esnaflar, işadamları ve hemşehrileri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, "Merkez ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz her yerde hemşehrilerimiz bizleri büyük bir teveccüh, sevgi ve coşkusuyla karşılıyorlar. Rabbim herkesden razı olsun. İnşallah 31 Mart ile birlikte güven ve istikrar içinde milletimiz ve ülkemiz için gayretli çalışmalarımızı dur durak bilmeden devam ettireceğiz" dedi. 

fuat-(7).jpeg

CUMHUR İTTİFAKI
Milletvekili Köktaş programlarında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Cumhur ittifakı bir tane daha belediye başkanlığı yada belediye meclis üyeliği kazanalım diye kurulmuş bir ittifak değildir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu o gün beka meselesiyle ortan çıkan bu kutlu ittifak, bugün milletinin karşısına Cumhur ittifakı belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları olarak çıkıyor. Eğer 15 Temmuz’da Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan telefonuyla televizyon kanalına bağlanıp halkımızı meydanlara davet etmeyeseydi, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, ilk fırsatta bulduğu açıklamaya bu bir kalkışmadır. Herkes elinden geleni yapsın çağrısı olmasaydı inanın ki bu darbe başarılı olurdu ve bugün belkide buralarda birlikte olamazdık. 

fuat-(4).jpeg

EMELLERİNİ BOŞA ÇIKARDIK
O gün onların elinde vatandaşlarımızın vergileriyle iş verenin, işçinin, çalışanın vergileriyle bu ülkenin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini toprak bütünlüğünü korumak üzere alınan silahlar, millete ölüm kustuyorsa, milletin üzerine tanklar sürülüyorsa helikopterden bombalar yağdırılıyorsa, bu Ülkenin vergileriyle yapılmış devlet binaları bombalanıyorsa, bizimde göğsü vatan sevgisiyle heyecanıyle millet aşkıyla dolu milletimiz var. Milletçe tek yürek, tek vücut sokaklara, meydanlara aktık. Birlik ve beraberliğimize, istiklal ve istikbalimize karşı girişilen hain saldırıya hep birlikte dur dedik. İmanımızdan ve vatan aşkımızdan aldığımız o muazzam ruhla alçakların emelleri boşa çıkardık. Allah sizden razı olsun.

fuat-(5).jpeg

PAHALI BİR ARSA ÜZERİNDEYİZ
Ülkemiz üzerinde şer odakları tarafından her dönemde oyunlar oynanıyor. Çünkü ülkemiz pahallı bir arsa üzerinde, herkesin gözü burada. Bu yüzden Türkiye'nin ayağa kalmasını, ekonomik olarak güçlü olmasını istemiyorlar. Bir tökezlese de eski günlerine dönsün diye avuçlarını ovuşturanlar var. Her seçimde olduğu gibi birileri bunu bekliyor. İnşalah milletimiz her zaman olduğu gibi istikrarına ve istikbaline sahip çıkacak ve kirli oyunlar içinde olanlara en sert cevabı sandıkta verecektir." diyerek sözlerine son verdi.

fuat-(6).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum