KİRALIK OFİSE KURDALELİ AÇILIŞ!

KİRALIK OFİSE KURDALELİ AÇILIŞ!
Samsun Valisi İbrahim Şahin'in de katılarak kurdalesini kestiği Samsun'da haber yayını yapan bir internet sitesinin kiralık bürosunun açılışına protokolün itibar etmesinin şaşkınlığı halen devam ediyor.

GRUP MU HOLDİNG Mİ?
E Grup olarak kendini adlandıran bu grubun içerisinde bu sitenin dışında birçok kuruluş bulunuyor. Bunların başında Özel Güvenlik, Temizlik,  Otomasyon, İnşaat Şirketleri bulunuyor. İnternet haber sitesinin bu kuruluşlara iş temini için kurulduğu, asıl amaçlarının ihale almak olduğu iddia ediliyor. 

VALİ HER AÇILIŞA GİTMEZ!
Samsun Valisi İbrahim Şahin'in katılımı nedeniyle protokolün itibar etttiği kurdaleli kiralık büro açılışına Valiyi kimin yönlendirdiği merak konusu oldu. Bilindiği üzere Valiler davet edilen her açılışa katılmazlar, davet eden kişi ve kuruluşların mali, siyasi, manevi, insani yönlerini araştırmak zorunda olmaları gerekir. Örneğin Vali Bey'e bir Kahvehaneyi açtıramazsınız!

MAHKEME DOSYALARI VAR
Dolayısıyla, hakkında en az 3 Mahkeme dosyası bulunan bu Grup'un ortaklarından İlkadım eski CHP İlçe Başkanı Erkan Akyüz'ün internet haber sitesinin kiralık büro açılışına Valinin katılmış olması ve kurdaleyi kesmesi hoş olmadığı gibi, Vali Bey'i yanıltanların da halen görevlerine devam ediyor olması 'Skandal' olarak nitelendirilme iddiasında bulunuluyor. Onur Emirza


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum