KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN!

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN!
Yılport Samsunspor, 'Yükseliş' adını verdikleri sezona yenilenmiş kadrosu ve teknik heyetiyle gayet yerinde bir başlangıç yaptı.

Eksiklikler, hatalar olsa da kırmızı şimşekler, takım oyunu, geriye düşse de mücadeleyi bırakmama  ve öne geçse de skora yatmama gibi 'büyük takım' refleksini geri kazandı. İrfan Buz ve İsmail Uyanık yönetiminde Samsunspor'un mutlaka başarıya ulaşacağından kimsenin şüphesi olmasın!

5ce05362ae298bb40bf9f330.jpg

İRFAN BUZ KARAKTERİ
Bundan iki sezon önce Malatya temsilcisini çalıştıran İrfan Buz, takımı 1.ligden süper lige çıkarırken oyun karakterini sahaya tam olarak yansıtan futbolcularla birlikte savaşan bir takım oluşturarak başarmıştı. Felsefe olarak hücum felsefesi ile takımını çalıştıran İrfan hoca, hırsıyla azmiyle kazanan(winner) teknik adam olarak tanınıyor. Yılport Samsunspor'u seçmesindeki en önemli etkenin bir camia ve şehir takımıyla birlikte bütünleşerek başarılar kazanmak olduğunu açıklamıştı. 

23e23e.jpg

DUYGU DEĞİŞİMLERİ ENERJİYİ DÜŞÜRMEKTE
Geçen hafta oynanan maçta 2-2 berabere kalındıktan sonra camiada ve taraftarlarda ani duygu değişimleri görüldü. Alınan bir beraberlikte adeta takım 'dip' yapmışcasına veryansın edildi. Kendi evinde 5-0 galip gelince de takım zirvelere çıkarıldı. Bu ani duygu değişimleri bir baskı unsuru olarak ister istemez takımdaki, camiadaki, şehirdeki enerjiyi düşürdüğü görüldü. İrfan Buz bu durumdan duyduğu rahatsızlığı açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.