'KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK'

'KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK'
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Bitlis Merkez İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Zafer Akkuş’un şehit edilmesi nedeniyle mesaj yayınladı.

Bitlis Merkez İlçe Jandarma Komutanı Zafer Akkuş’un makam aracına Bitlis Merkeze bağlı Bölükyazıcı mevkiinde bölücü terör örgütü mensupları PKK’lı militanları tarafından roketli saldırı düzenlenmiştir.  Bu hain saldırıda, hemşerimiz Binbaşı Zafer Akkuş ve yanında bulunan şoförü ve koruması yaralanmıştır.  Saldırıda ağır yaralanan Binbaşı Zafer Akkuş kaldırıldığı Bitlis Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamamış ve şehit düşmüştür. 

"Hain saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz"
Yaşanan bu hain saldırı yüreklerimizi bir kez daha dağlamıştır ve milletimiz ve ülkemizi derin bir yasa boğmuştur. PKK terör örgütünün bu hain saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.  Milletimizin birliğine ve dirliğine göz diken bu hainler mutlaka devletimiz ve milletimiz tarafından hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır.  Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türk Milleti olarak sonsuza dek varlığımızı ve birliğimizi koruyacağız. Bizi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek.  Bu vesileyle, şehit Binbaşımıza Allahtan rahmet, kederli  ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum.   

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.