KİMSE MERAK ETMESİN!

KİMSE MERAK ETMESİN!
Kimse merak etmesin, köprülerin altından daha çok sular akacak diyen Yılport Samsunspor Kulübü İsmail Uyanık, ''İyiyken gerektiğinden fazla alkış tutan kötü giderken de 'tükaka yapmak' Samsunspor sevdalılarına yakışmaz'' dedi.

4-0 kazanılan Kırklarelispor maçı sonrası stadyumda bir internet sitesi yayınına konuşan efsane başkan İsmail Uyanık, 'iyi günde kötü günde destekleyecekler bizimle olsun' diyerek taraftara ve birtakım olumsuz algı oluşturan çevrelere mesaj verdi.

''HOCAMIZA VE OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM''
Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Başkan Uyanık, "Geçen sezon son dakikalarda kaybettiğimiz bir şampiyonluk vardı ve o yüzden taraftarımızın tahammülünün olmadığı bir sezona başladık. Herkesi anlayışla karşılıyorum. Futbolcularımız ve teknik direktörümüz daha iyilerini yapabilecek düzeydeler. İşler kötü giderken takımına sahip çıkmak futbolcusuna sevgi göstermek Samsunsporlunun gereğidir. Ben kendi adıma hocamıza ve oyuncularımıza güveniyorum. Ligin yüzde 20'si oynandı. Daha 26-27 maç var. Köprünün altından çok su geçer." dedi.

"ARKASINDA NELER OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Ligde şampiyonluk en ciddi rakipleri Manisa FK'nın güçlü bir kulüp olduğunu ifade eden Başkan Uyanık şöyle devam etti: Belediyenin desteklediği bir kulüp. İyi gitmeleri bizim moral bozukluğuna girip işi bırakmamız anlamına gelmiyor. Biz pazara kadar değil mezara kadar Samsunsporluyuz. Gerektiğinden daha fazla kötümserlik havası yaratmaya çalışmasınlar. Ben bunların arkasında neler olduğunu çok iyi biliyorum ama çok fazla önemli değil. Biz işimizi yapacağız, şampiyon olacağız. Bugün felaket senaryoları yazanları o zaman göreceğiz.'' dedi.

''KİMSE KİMSEYİ PANİĞE SOKMASIN''
Samsunspor ailesinden olan herkesi ben çok seviyorum, saygı duyuyorum diyen İsmail Uyanık şöyle devam etti: ''Biz futbolcular, teknik heyetimiz ile bir aileyiz. Aile içinde sıkıntılar olur ama bunları dışarıyla paylaşmadan yürütmeye çalışıyoruz. Taraftarlarımız bunu görüyor. Futbol sevgisiz, saygısız olmaz. Bizi temsil eden insanlarımızı herkese karşı sahip çıkmak ve korumak zorundayız.  Daha 6. ve 7. haftada panik ortamı yaratmak Samsunspor düşmanlarının işine gelir. Ortada iyi niyet var. Geçmiş dönemlere bakarsanız o köprülerin altından çok sular geçmiş, İsmail Uyanık çıkıp oynamıyor. Samsunspor altyapısı ile Samsun'un köprüleri kopmuş. Şuan altyapıdan yetişen oyuncularımızda kadroya giremiyor. Yıldız yetiştiremiyoruz, biz bunları kurmaya çalışmalıyız bir taraftan. Kulüpte olan onca güzel şeyler var, önce bunların hakkını vermeliyiz. Öbür taraftan da mücadele edeceğiz. Kimse kimseyi paniğe sokmasın. İnananlar, iyi günde kötü günde, sevgiyle destekleyecek olanlar bizimle olsun.''
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.