KİM YARDIM EDECEK?

KİM YARDIM EDECEK?
Türk Kızılay Canik Şubesi Başkanı Hatice Örs,” Çatısı çökmüş bir evde yaşayan aileyi gördük.Samsun'a hiç yakışmıyor .

Bu arada şubemizin yeni binasında raf sistemi oluşturarak çeşitli firmalardan talep ettiğimiz giysileri burada muhafaza ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık”dedi.
Türk Kızılay Canik Şubesi Başkanı Hatice Örs Bayramlık giysiler getirerek onların yaşadıkları yeri görerek yerinde tespit ederek ilk elden ihtiyaç malzemelerini ulaştırdıklarını söyledi.
CANİK TÜRK KIZILAYI GÖREV BAŞINDA
Canik Türk Kızılay Şubesi yöneticileri ve Türk Kızılay Gönüllüleri Canik İlçesindeki köylerdeki daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ziyaret ederek onlara Bayramlık giysiler getirerek onların yaşadıkları yeri görerek yerinde tespit ederek ilk elden ihtiyaç malzemelerini ulaştırdı. Bunun yanı sıra Başalan Köyü Cangal evi mahallesi, Pazaryeri Mahallesi, Öte geçe Mahallesi ,İmamlar Köyü Ahlatlı mahallesi, Gödekli Köyü Bozarmut mahallesinde ihtiyaç sahipleri ziyaret edildi.

ÇOÇUKLAR SEVİNSİN
Türk Kızılay Canik Şubesi Başkanı Hatice Örs,”Bugün yaptığımız yerinde tespit ile köylerde yaşayan fakat yoksulluktan dolayı zor şartlarda yaşayan çocukları ve onlara kol kanat geren Annelerin çaresizliğini gördük. Önümüz kurban Bayramı hiç olmazsa çocuklar sevinsin diyerek onlara yeni giysiler getirdik. Ama çözüm değil ,bu çocuklar her gün sevinmeli huzur içinde yaşamalılar” dedi.

İNSANLIK AYIBIDIR
İnsanlık ayıbının olduğunu belirten Canik Kızılay Şubesi Başkanı Örs; "Samsun gibi büyük Bir Şehirde yaşıyoruz.Bir milyonun üzerinde yaşanan bu şehirde unutulmuş gözden ırak inşalara ulaşmak onlara yardımcı olmak bizi mutlu ediyor. Ama çaresiz kaldığımız yerler var. Her şeye yetişemiyoruz. Bu şehrin siyasetçileri bürokratları bu insanlara yardımcı olmalıdır. Bu bİr insanlık ayıbıdır. Çatısı çökmüş bir evde yaşayan hasta bir teyze annesi tarafından terkedilmiş bir çocuk ve onları bekleyen yaşlı bir adam harabede yaşıyorlar. Bu ayıp Samsuna yakışmıyor “diye konuştu

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.