KİM BU VAMPİRLER?

KİM BU VAMPİRLER?
Samsun’da bazı ‘çetevari’ kişilerin basın yayın adı altında kuruluşlar kurarak Belediyelerden her ay yüksek meblağlarda para aldıkları ve bu paralarla altlarına aşırı pahalı lüks arabalar çektikleri iddia edildi. 

Geçmişleri karanlık bu kişilerin, kurdukları basın organlarını adeta Belediyeleri söğüşleyerek ayakta tuttukları ve bu vampirlerin kim oldukları kamuoyunun merak konusu haline geldi!

FARKLI YOLLARDAN YÜKLÜ ÖDEMELER YAPILMIŞ
Gazetemize gelen birtakım iddialara göre bazı Belediyelerin piyasadan reklam firmalarından ve başka firmalardan fatura temin etmek suretiyle bir fon oluşturdukları ve bu fondan bu Vampirlere yüklü miktarlarda para transferlerinde bulundukları iddia edildi. Bazı Belediyelerin bu Vampirlere milyonlarca lira ödemelerde bulunduğu ve bu paraları da resmiyette farklı olarak gösterdiği gelen bilgiler arasında. 

manset-003.jpg

KAYNAKLARI ARAŞTIRILMALI
Bu tür basın yayın kuruluşlarının sahiplerinin geçmişteki mal varlıkları ve gazetelerin giderleri araştırıldığında, nasıl ayakta durdukları açıkça ortaya çıkacağı da kamuoyunun malumu. Yetkili mercilerin; bu konuyla ilgili derhal bir araştırma yapması ve sahiplerinin ekonomik durumları ortada olmasına rağmen nasıl dönüştüklerini araştırması gerekmekte. On yıllık bir gazete olarak kendi imkânlarıyla ayakta duran gazetemiz gibi gazeteler baskı tesisleri, CTP makinaları var olmasına rağmen ekonomik sıkıntı çekerken, bu çok az imkânı olan gazetelerin hangi Belediyeleri söğüşleyerek ayakta durdukları kamuoyu tarafından merak konusu olmuş durumda.

UYDURUK TİRAJ REKLAMLARIYLA KAMUOYUNU YANILMAKTA
Bu tür gazetelerin ve internet sitelerin paralar ödeyerek IP’lerini yüksekmiş gibi gösterip kamuoyunu da yanılttıkları açıkça ortada olmasına rağmen bazı Belediyelerin ve siyasetçilerin bunlara yüksek miktarlarda paralar ödemeleri akla ziyan bir durum olarak kamuoyu tarafından tepki almakta. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum