"Keyder Bafra Şubesi olarak çalışmalarımızla örnek teşkil ediyoruz"

"Keyder Bafra Şubesi olarak çalışmalarımızla örnek teşkil ediyoruz"
Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) 24 Kasım Öğretmenler Günü ve haftası nedeniyle Bafra'da öğretmenler onuruna yemek verdi.

Yemekte KEYDER Bafra Şube Temsilcisi Halil Özkök, dernek çalışmaları hakkında katılanlara bilgi verdi
Özkök,'' Biz, kurulduğumuzdan bugüne, özellikle dershaneye gidemeyen maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için ücretsiz kurslar organize ettik. Biz dernek tüzüğümüz gereği, yine sosyal kültürel faaliyetlerimizle, öğrencilerimize yönelik izcilik, satranç, masa tenisi, gezi ve pikniklerle öğrencilerimizin sosyal kültürel yönden girişime katkılar bulunacağız. Yine öğretmenlerimize yönelik çeşitli kurslar açacağız. Bu noktada iki aydan bu tarafa derneğimizde öncelikle tadilat çalışmaları yaptık. Derneğimizi öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Öğretmen iyi bir örnektir. İnandığı gibi yaşayan, yaşadığı gibi inanan özü sözü bir, dost doğru bir insandır. KEYDER Bafra şubesi olarak yaptığımız çalışmalarla örnek teşkil etmekteyiz.” şeklinde konuştu.

Grup Bahar'ın sahneye çıkmasının ardından plaket töreni yapıldı. Şiir dinletisi ve tek kişilik gösteri davetliler tarafından hayranlıkla seyredildi. Anıların anlatılmasının ardından program sona erdi. KEYDER'in Bafra Şubesinin verdiği yemeğe öğretmenler aileleriyle birlikte katılırken ayrıca KEYDER Samsun İl Başkanı Ömer Kabaş, Aktif-Sen Samsun İl Temsilcisi Sefa Zor, Aktif- Sen Bafra Temsilcisi Ercan Sırma, Türk Eğitim- Sen Bafra Temsilcisi İbrahim Akekmekçi, Bafra Delta Koleji Müdürü Kadir Yaşa, TÜRKAV Bafra Temsilcisi Gıyas Varol, Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği yönetim Kurulu üyeleri Murat Mollaoğlu ve Salip Hepsert, Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi ile çok sayıda öğretmen katıldı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.