"KESİNLİKLE REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"

"KESİNLİKLE REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3-0 kazanılan Amed Sportif Faaliyetler maçını değerlendirdi.

Galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Bir maçı daha kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir taraftan kayıpsız geçerken, diğer taraftan rakibimizin de puan kaybetmesi bizim işimizi biraz daha kolaylaştırıyor. Bu alınan sonuçlar ve gelinen nokta bizi kesinlikle rehavete düşürmeyecek. Şampiyonluk matematiksel olarak garanti oluncaya kadar konsantrasyonumuzda, motivasyonumuzda en ufak bir gevşeme olmayacak. Buna izin vermeyeceğim" dedi.

34893495-9.JPG

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Çalışanlarına maç günü nedeniyle izin veren belediye başkanlarına teşekkür eden Ertuğrul Sağlam, “Bugün bir taraftan oyuncularımıza teşekkür ederken, diğer taraftan da taraftarımız açısından hafta içi zor bir saatte maçı oynadık. O yüzden işinden fedakarlık yapıp buraya gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle belediyelerde, resmi dairelerde çalışan taraftarlarımıza bugünkü maç için izin verip, bu şampiyonluk yürüyüşümüzde bize destek olan taraftarımızı buraya gönderen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci’ye, İlkadım Belediye Başkanımız Necaattin Demirtaş’a, Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı’ya ben kulübüm ve takımım adına çok teşekkür ediyorum. Eğer bir şampiyonluk yaşanacaksa bu bütün şehrin katılımıyla olacak. O yüzden bu anlayışları ve destekleri için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

34893495-11.JPG

"ÇOK ZORLU BİR DEPLASMANA GİDECEĞİZ"
Pazar günü GMG Kırklarelispor ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Ertuğrul Sağlam, “Bu zorlu yolculukta bir engeli daha kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pazar günü çok zorlu bir deplasmana gideceğiz. Akşamdan itibaren de o maçı düşünmeye çalışacağız. Güzel bir gidişatımız ve istikrarımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah hafta sonu oynayacağımız GMG Kırklarelispor maçını da çok iyi geçerek bir engeli daha kayıpsız atlatmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.