Kesinlikle kazanmayı hak ettik

Kesinlikle kazanmayı hak ettik
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Bu maça çok iyi hazırlandık ve kesinlikle kazanmayı hak ettik." dedi.

Teknik Direktör Markus Gisdol, Atakaş Hatayspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Markus Gisdol, "Samsunspor taraftarına ve Samsun halkına verebileceğimiz en büyük hediyeyi verdik. 11 yıldan sonra Süper Lig’de ilk galibiyeti elde ettik. Bu bizi de çok mutlu etti. Çok fazla çalıştık. Bu maça çok iyi hazırlandık ve kesinlikle kazanmayı hak ettik. Tabi ki de maçı son saniyelerde kazandık ama herkeste şunu çok iyi biliyor özellikle son dakikalarda maçı kazanıyorsanız bu maçı daha özel yapıyor. Fofana’yı özel oyuncu olarak adlandırabilirim. O esnada yapmam gereken özel bir dokunuş varsa o da Fofana idi. Belki şu an için 90 dakikayı çıkartabilecek kadar hazır değil ama yedek olarak ve oyuna girdikten sonra maçın kaderini değiştirebilmek adına çok güzel bir opsiyon olarak her zaman kullanabileceğim bir oyuncu. Kesinlikle almış olduğumuz galibiyeti sadece bir tane oyuncu sebebiyle aldık diyemeyiz. Takımın tamamı bugün çok güzel çalıştı. Çok iyi performans gösterdi ve diğer insanların da bir başarı varsa kesinlikle bunun bütün takıma atfedilmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

markus-gisdol.jpg

Taraftarlara teşekkür
Gisdol, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Takım olarak çalışmamız gereken şeylerden bir tanesi doğru anda reaksiyon baskı anlamında reaksiyonu ne zaman göstereceğimiz. Bu anlamda daha iyi çalışmamız gerekecek. Takımın göstermiş olduğu performanstan memnun ve mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Tabii bunu daha da fazla geliştirebiliriz. Öncelikle şans size geldiyse bunu sürdürmeniz gerekiyor. Eğer bugün göstermiş olduğumuz performansın aynısını bir sonraki maçlarda da gösterirse kesinlikle bugün gelen taraftarlarımız akın akın gelecektir. Bugün stadyuma gelen herkese bütün taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum ki, biz de onları mutlu etmek istemiştik. Bu galibiyetle de onlara memnun ettiğimizi mutlu ettiğimizi düşünüyorum."

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.