Keresteciler sitesinin yeni inşaatının arka planı;

Keresteciler sitesinin yeni inşaatının arka planı;

                                                                         DAHA İYİ ANLAŞILDI

       Büyükşehir Belediyesi’nin bir yandan Gülsan Sanayii Sitesini yıkmakla uğraşırken üç yıl önce faaliyete geçen S.S. Samsun Güney Küçük Sanayii Sitesi Kooperatifinin arsasını kamulaştırıp almaktan tutun da, ruhsatlandırmasına varıncaya dek tüm işlerini üstlenmesinin arka planında kimlerin olduğu son yapılan kahvaltıda daha iyi anlaşıldı. Hasan Basri Kurt’un da katıldığı kahvaltıda Ak Parti il yönetim kurulu üyesi ve Keresteci olarak da iş yapan Zafer Özata’nın bulunması, Büyükşehir Belediyesi’nin neden bu Kooperatife bu kadar yardım ettiğinin arka planının daha iyi anlaşılmasına neden oldu yorumlarını gündeme getirdi.

 

                                     GÜLSAN’DAKİ ESNAF ÜVEY EVLAT MI ?

 

    Büyükşehir Belediyesinin Gülsan Sanayii sitesini yıkmak için yaptığı plan tadilatının idare  mahkemesi tarafından iptal edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Gülsan Sanayii sitesine çivi dahi çakmadığına karşın Yusuf Ziya Yılmaz’a yakın Servet Keskinsoy, Zafer Özata gibi isimlerin üye olduğu veya desteklediği Toybelende yapılmakta olan Keresteciler sitesine bu kadar destek vermesi akıllara durgunluk verecek boyutta bir haksızlık olarak kabul etmekte.

 

                              AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİYLE İŞ YAPMAK BUNA DENİR

 

     Büyükşehir Belediyesinin bundan üç yıl önce kurulan ve gerek arsaların kamulaştırılması gerekse yapıların ruhsatlandırılma aşamalarının tamamını üstlenerek destek olduğu Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesine destek vermesinin arkasındaki isimler ortaya çıktıkça Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın kendisine yakın isimlerin içerisinde olduğu kooperatife destek vermiş olması ahbap çavuş ilişkisi değil de nedir? Gülsan esnafına yer göstermeksizin yıkım kararı alırken Kerestecilere bu kıyak neden sorusuna acaba Başkan Yılmaz cevap verebilecek mi ? Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum